CAPERDONICH 1972 - 41 Year Old Duncan Taylor

Tilbuds Pris: 15.500,00 kr

Før Pris: 22.000,00 kr

 

'Collectors friend'

Denne helt unikke whisky er en del af den uafhængige aftapper Duncan Taylor whisky serie TANTALUS. Flasken er håndblæst og kassen som omslutter flasken, er lavet af det fad, som whiskyen var lagret og modnet i.

 

 
TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeSpeyside
Alkohol53,8 %
1 stk. På lager
Beskrivelse

Caperdonich Distillery blev grundlagt i 1898 og 74 år senere blev denne whisky født og lagt på sherry fad i 41 år. Et fad som Duncan Taylor købte da Caperdonich lukkede i 2002. I dag en uovertruffen oplevelse og en investering i whisky der aldrig kan laves igen.

Se Duncan Taylor hjemmeside HER

 

Område og Producent

Duncan Taylor’s ”Single Range” sortiment viderefører virksomhedens lange historie for Single Malt og Single Grain Whisky aftapninger fra nogle af Skotlands bedste destillerier. I denne serie finder man altså nogle af de fineste whiskyer indenfor Duncan Taylor’s aftapninger. Hovedparten af disse aftapninger strækker sig fra mindst 30 år og opefter, og mange af dem stammer fra destillerier der ikke længere eksisterer. Alle udgivelser er tappet fra enkeltfade og ved fuld fadstyrke, og bliver præsenteret i en smuk indpakning af læder og træ - elegant og luksuriøse, som whiskyen den indeholder.