Fary Lochan whisky - "Forår" batch. nr. 2

795,00 kr

 


'Danish top'


FARY LOCHAN DESTILLERI A/S blev etableret i 2009. De er et af verdens mindste destillerier, og de producerer kun en relativ lille mængde whisky hvert år. Til gengæld er den af allerhøjeste kvalitet, og de går ikke på kompromis! Alt er håndlavet udfra traditionelle skotske traditioner. 


Kedlerne er specialdesignet i Skotland til at give vores whisky præcis den smag, de ønsker – hver gang. Og deres smag er ganske unik, da de som de eneste i verden bruger friske brændenælder, når de ryger vores malt. 


Deres whisky kommer i fire varianter. De kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og de står 100% inde for smag, kvalitet og den gode historie.

Læs mere
TypeWhisky
cl50
Alkohol46,9 %
Beskrivelse

Detaljer

Fary Lochan er et dansk destilleri, bosiddende i landsbyen Farre ved Give.

"Forårs" varianten er lagret på brugte bourbonfade, og indeholder 7 ppm brændenælderøg. Den er flasket ved 47 %.

Se en video fra Fary Lochan Her

I glasset

Detaljer

Variant: forår, batch 1 Alder: 3,5 år (frigivet 29. marts 2014) Fade: 2 bourbon quarter-cask Alkohol: 47 % vol. Kendetegn: olieret whisky med brændenælderøg Noter: sødlig røg, bourbon vanilje, citrus, mørk chokolade & dansk skovbund Røg: 7 PPM brændenælderøg Antal flasker i alt: 375 stk. (alle nummereret)
Område og Producent

Detaljer

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie.