Fary Lochan whisky - "Rum Edition".

1.500,00 kr

 


'Speciel one'


FARY LOCHAN DESTILLERI A/S blev etableret i 2009. De er et af verdens mindste destillerier, og de producerer kun en relativ lille mængde whisky hvert år. Til gengæld er den af allerhøjeste kvalitet, og de går ikke på kompromis! Alt er håndlavet udfra traditionelle skotske traditioner. 


Kedlerne er specialdesignet i Skotland til at give deres whisky præcis den smag, de ønsker – hver gang. Og deres smag er ganske unik, da de som de eneste i verden bruger friske brændenælder, når de ryger vores malt. 


Deres whisky kommer i fire varianter. De kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og de står 100% inde for smag, kvalitet og den gode historie.

Læs mere
TypeWhisky
cl50
Alkohol64,8 %
Beskrivelse

Detaljer

Her har vi Fary Lochans nye signatur whisky. En whisky man fra destilleriet har brugt mange kræfter på og nu frigiver i meget små mængder. 4 år på bourbon fade og 1 år på romfade. Derefter tappet ved fadstyrke. En sjælden whisky og ret så kostbar. Samleridé blandt whiskynørder.

Se en video fra Fary Lochan Her

I glasset

Detaljer

Variant: Rum Edition, batch 1 Alder: 5 år (frigivet 24. november 2017) Fade: 2 bourbon barrels (4 år), derefter finish på 2 rom fade (1 år) Alkohol: 64,7 % vol. (fadstyrke) Kendetegn: olieret whisky med romnoter Noter: lakrids, krydret, vanilje, græs og mineralsk salt Røg: ingen Liter i flasken: 50 cl. Antal flasker i alt: 639 stk. (alle nummereret)
Område og Producent

Detaljer

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie.