Evan Williams - Single barrel Vintage - Kentucky Bourbon

450,00 kr

 

"HIT ME"

En af de mest autentiske Kentucky whiskies der findes. Dette er en af de mere sjældne 2005 single barrel vintage. Bourbon er opfundet i staten.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandNordamerikansk
OmrådeKentucky
Alkohol43,3 %
tabs-icon1 Duft

 Mørk karamel, sød eg og forkullet træ

tabs-icon2 Smag

Frodig og krydret. Eg med honning, æble og orange noter

tabs-icon3 Eftersmag

Lang, yndefuld og afslappet

Beskrivelse

Verdens eneste vintage-daterede Single Barrel-bourbon og en af Heaven Hill's Destilleries største successer gennem tiderne. Fadene udvælges og lagres med særlig omhu for at kunne leve op til Master Distillerens høje standarder. "Et mesterværk," skriver Bartender Magazine. Kåret som "Whiskey of the Year" hele 5 gange og har 2 år i træk vundet guld ved San Francisco World Spirits Competition.
Smagen er overdådig og elegant, som bagte æbler, honning, eg og appelsinskal. Duften er mørk karamel, sød eg og brændt træ.

Se Ewan Williams hjemmeside HER - Se en sjov og seriøs anmeldelse HER

Område og Producent

Historien om Evan Williams Kentucky Straight Bourbon Whiskey, er samtidig historien om nybyggernes og legendernes USA. Evan Welshman, senere Williams, flyttede til Kentucky i 1780, og blot 3 år senere grundlagde han statens første destilleri. Det skete mest, fordi det var så besværligt at transportere majs dengang; det var langt lettere at destillere på stedet. Han blev medlem af Louisvilles Board of Trustees, og til hvert møde medbragte han en flaske whiskey – og ved hvert møde fik han en bøde for at gøre det. Med sådan en start er det let at forstå, at Evan Williams Kentucky Straight Bourbon Whiskey i dag er blandt USA’s mest elskede Bourbon Whiskeys.