High West - Utah - Campfire - Blend af Skotsk single malt, rye og bourbon

695,00 kr

 

"The Flame"

High West Whiskey er det eneste whiskey destillery i staten Utah. Her laves rye og bourbon whiskye i den højere ende af kvalitetsskalaen. Det har adskillige af verdens anmeldere smagt og de giver dette helt unikke destilleri topkarakter.

 

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandNordamerikansk
Alkohol46 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Blomster, frugtagtig, lys og krydret, karamel, butterscotch, let røg og ulmende træ fra et slukket lejrbål, jasmin, chai-te, sandeltræ, læder, tobak, fyrharpiks og ristet brød.

tabs-icon2 Smag

Vanilje, honning, toffee med nogle dejlige frugter, blåbær og sorte kirsebær, chai-krydderier - muskatnød, kanel, appelsinskall, salte karameller, tobak, blød røg!

tabs-icon3 Eftersmag

Lang, sød, krydret 

Beskrivelse

Ejer David Perkins skriver om denne whisky:

"Jeg skulle skrive noget skægt om cowboys, lejrbål og whisky, men jeg regnede med, at I måske var mere interesseret i, hvordan Campfire Whisky blev til. En morgen på Bruichladdich destilleri på Islay, Skotland, lugtede min kone og jeg tørv i luften - de søde damer, der tilberedte vores måltid, var ved at indkoge en flaske med røget whisky og sukker! Senere den aften kom de med dessert af moden honningdug dryppet med den tørrede sirup. Det var den mest usædvanlige, lækre og mindeværdige afslutning på en middag, jeg nogensinde har haft. Kombinationen af ​​melon og sød røg virkede virkelig - så (naturligvis ...) Jeg tænkte "hvorfor ikke blande søde bourbon og tørv?" Den vigtigste smag (eller melodi) er sød honning fra en moden bourbon. Den forstærkende smag (eller harmoni) er blomster af frugtagtig krydderi fra en moden rug whisky. Accenten (Satchmos grusomme stemme! ) er røg fra en røget skotsk whisky. Proportionerne? Top hemmeligt.

Så ... når solen ligger lavt over horisonten, og kulden sætter sig ind, skal I tage en flaske Campfire Whisky og sætte jer ved bålet, slappe af, dele historier og udvikle jeres venskab. En smag af denne søde, krydret og, ja ... røgfri whisky, du ved, hvordan den fik sit navn. 

Se Nicolaj lave en præsentation af alle High West Whisky'erne HER High West hjemmeside HER og ligeledes en video HER

Hvad anmelderne siger

91 point - Robert Parker, vinadvokat
93 point (usædvanlig) Beverage Testing Institute
International gennemgang af Spirits Award: Guldmedalje
93 point - Jim Murray

Område og Producent

High West Distillery blev grundlagt i 2006 af David Perkins og hans kone, Jane. David, en tidligere biokemiker, blev inspireret til at åbne sit eget destilleri efter at have set parallellerne mellem fermenterings- og destillationsprocessen og sit eget arbejde i biokemi under en rejse til Maker's Mark Distillery i Loretto, Kentucky. I 2004 flyttede David og hans familie til Park City, Utah for at starte deres nye fremtid og de begyndte at destillere i 2007. De valgte Park City på grund af Davids kærlighed til "the old west"og Utahs meget lidt kendte whiskyhistorie.

High West begyndte med ydmyge rødder og startede med et lille destillationsapperat på 250 gallon, samt en lille Saloon i en historisk hestestald. Det der engang var en lille forretning i Park Citys centrum, er vokset til at være et internationalt anerkendt brand. I 2015 åbnede High West deres destilleri i Wanship, Utah, der fungerer som et rum til whiskysmagninger, selskaber og restaurant. Samtidig huser rummet en kobberstill på 1600 gallon. I mellemtiden fortsætter salonen med at fungere som et must-visit gastro-destilleri.

High Wests produkter har modtaget adskillige priser. I 2016 udnævnte Whisky Advocate, USAs førende whiskymagasin High West til "Årets destilleri.


  • 1870 Sidste kendte lovlige stadig i Utah
  • 1884 Park City indarbejdet - Minearbejdere skaber Utahs bedste vandhul.

  • 1933 Utah giver 36. afstemning for at afslutte forbuddet "Ingen anden stat må fjerne denne herlighed fra Utah." 

  • 2001 David Perkins har whisky AHA øjeblik! Mens han besøger Makers Mark Distillery sammen med kone Jane.

  • 2006 High West bliver Utahs første juridiske destilleri siden 1870. Yippee Ki-Yay!
  • 2009 High West Saloon i Park City åbner

  • 2015 High West Distillery on Blue Sky åbner - markerer begyndelsen på en ny High West æra.

  • 2016 High West er kåret til årets destilleri af Whisky Advocate