Dalva Ruby Port

110,00 kr

 


"Port to Wine"


Ruby port er den billigste og mest udbredte type port. Efter gæring opbevares den i tanke af beton eller rustfrit stål for at forhindre oxidativ aldring og bevare sin lyse rød farve og fyldig frugtsomhed. Vinen er normalt blandet for at matche stilen på det husets smag nu er. Vinen er koldfiltreret inden aftapning og forbedres sædvanligvis ikke med alderen, selvom premium rubyer kan være modnet i træ fra fire til seks år.

Læs mere
TypeHedvine
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandPortugisisk
FyldeBlød og Rund, Halv Tør, Let
God TilAperitif, Bløde Oste, Chokolade/konfekt, Lagrede Oste
Alkohol19,5 %
Beskrivelse

Detaljer

C. Da Silva (Dalva) Er et traditionelt Portvinshus, som er grundlagt 1862. Dalva er kendt for sine vine over hele verden og missionen er at producere høj kvalitets port, med høje moralske standarder til at beskytte deres brand.

Dalva er især kendt for sine Colheitas, som er en Tawny port fra et enkelt år.

I glasset

Detaljer

Dalva Ruby Port er en blandet portvinstype bestående af yngre vine der kun har fadlagret i kortere tid. Dette giver en kraftig, mørkerød portvin, der kan stå mål med de fleste tungere desserter eller blåskimmeloste. Eller blot nydes som et glas for sig selv. Kraftig, mørkerød type, der kun har fået kort tids fadlagring. Vinen står flot til kraftige desserter, blåskimlede oste - eller bare for sig selv.
Område og Producent

Detaljer

I 1933 ankom Clemente da Silva fra Brasilien til Portugal for at fuldføre en livslang drøm om at lave kvalitetsvine og derved få succes, som kunne og ville følge ham resten af livet. Mulighederne var mange og da hans kones familie ejede et portvinshus, lå det lige for at købe sig ind i det, men af uransagelige årsager blev det aldrig til noget. Han ville hellere starte et firma fra bunden og med ekspertise, samt et pænt lager af ports fra familiens portvinshus, grundlagde han det nuværende hus. I dag er huset kendt verden over for sine årgangsports og det fortsætter med at sætte nye standarder.