Château de Pierreux - Brouilly - Beaujolais

175,00 kr

 


'Game away'


Uha hvor er det godt Beaujolais. Disse grand cru vine på ren gamay drue er selve essensen af dejlig rødvin med frugt, fylde og elegance. Det er svært at sælge dem, men for den der åbner sine øjne og sanser, vil gå en oplevelse i møde. Kendere af Beaujolais tvivler aldrig....

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Fylde Frugtig, Tør
druer Gamay
God Til Bløde Oste, Fisk, Lyst Kød, Vildt
År 2016
Alkohol 12 %
Vivino 3,7
Beskrivelse

Detaljer

Vingården srækker sig over 103 ha. i Appelation Brouilly, som igen er opdelt i 110 markskel, hvor jorden er granit, blandet med forskelligt sand, samt flint. Alle stokkene er Gamay druer og disse optager på strålende vin slottets unikke terroir. En vin der kan gemmes, hvis du har lyst.

 Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Blandt top 5% af alle vine i regionen
I glasset

Detaljer

Denne vin fra Château de Pierreux er produceret af 100% Gamay-druer, der er dyrket i absorberende sandjord på slottets egne vinmarker i Beaujolais. Det er en vin med en flot rubinrød farve og dejlig duft af bl.a. blåbær og solbær. Fyldig og velafbalanceret frugtsmag med afrundede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Mommessin blev grundlagt I 1865. Efter et århundrede i Mâconregionen flyttede firmaet til Quincé, som ligger i hjertet af Beaujolais, og er nu et af de største vinhuse i Bourgogne. Firmaet ejes af Philippe Bardet, som er 5. generation af Mommessin familien. Mommessins vine er en sammensmeltning af to vinkulturer: Bourgognens ædle kraft og fylde samt egnethed til henlægning og Beaujolaisens unge finesse, aroma og rundhed. Traditionelle teknikker, som er gået i arv fra generation til generation, kombineres med moderne teknologi og resulterer i exeptionelt gode vine, som eksporteres til mere end 70 forskellige lande. Mommessin ejer bl.a. Château de Pierreux, hvorfra denne vin kommer. Slottet er beliggende i hjertet af Brouilly - geografisk er det den Beaujolais Cru, der strækker sig over det største område. Beaujolais-regionen ligger mellem Mâcon og Lyon med udsigt ud over Saône floden.