Tamdhu Speyside Batch Strength

599,00 kr

 


'Alive & fresh'


En udsøgt whisky der udelukkende er modnet på nøje udvalgte egetræsfade.

Læs mere
TypeWhisky
cl70
Alkohol58,8 %
Beskrivelse

Detaljer

I 2010 blev Tamdhu Distillery lukket. Det blev i 2011 købt af det familieejede firma Ian Macleod og i 2012 genstartede produktionen efter samme principper som de oprindelige ejeres.

Tamdhu hjemmeside

Hvad anmelderne siger

Detaljer

VinAvisen - 5 stjerner - "Dette er en luksus-whisky til en kold vinteraften. Trods de høje procenter er det ikke alkoholen, der er i front i hverken duft eller smag. Det er en forrygende lækker og kompleks whisky med rundhed og en anelse sødme i eftersmagen." (Uge 44 / 2015)

I glasset

Detaljer

Duften er præget af røde bær, rosiner og valnødder. Der er hints af pecannødder og egetræ og fine citrusnoter. Derudover fornemmes vanilje og cookiedej. Smagen er fyldig. Den afrundes på fantastisk vis med egetræ, krydderier og tørret frugt. Ydermere er der smag af lette frugter, abrikos, appelsin og Crème Brûlée. I eftersmagen, som er fyldig, fornemmes først malt, toastbrød og dernæst syltetøj, hvorefter der sluttes af med en behagelig frugtsmag.
Område og Producent

Detaljer

Tamdhu Distillery blev grundlagt i 1897 af en gruppe whiskyhandlende forretningsfolk, som ønskede at fremstille verdens bedste whisky. Efter at have købt et unikt stykke jord ved River Spey’s flodbred ansatte de den førende arkitekt og whiskybrygger, Charles C Doig Esq.Charles C Doig Esq insisterede på kun at bruge de mest moderne teknikker og udstyr inden for whiskyproduktion og leverede derfor altid en whisky, hvor hver dråbe var af samme kvalitet. Efter destillation bliver de bedste europæiske og amerikanske egetræsfade nøje udvalgt til modningen af det værdsatte produkt.Når whiskyen først er hældt på fade, er det bare at vente tålmodigt på, at fadene gør deres arbejde og giver Tamdhu sin vidunderlige naturlige farve og udsøgte kvalitet. Whiskyen hældes ufiltreret på flaske efter endt lagring på fade.