- Beskrivelse
Santa Teresa Bicentenario er en solera rom og har derfor en hel række af søjle- og pot-still, lagrede romkomponenter i sig - 80 år gammelt produkt blev noteret uden nogen angivelse af gennemsnitsalderen, og hele blandingen er lagret omkring femten år i egetræsfade; som premiumproduktet i sin linje havde den alle kendetegnene for omsorg og kærlighed givet til den.
Denne limited edition er kun lavet i meget få eksemplarer og denne fl. har No. 10021
- Område og Producent
Oprindeligt fra Fjernøsten kom sukkerrør til Venezuela – via Den Dominikanske Republik, menes det, hvor de var ankommet fra De Kanariske Øer. De blev bragt af de spanske conquistadorer, der brugte den til at søde deres mad og lavedes også til deres fermenterede guarapos (sukkerrørslikør), forgængere til rom. I slutningen af det 16. århundrede blev sukkerrør allerede dyrket i Aragua-dalene i hjertet af Venezuela. Her i 1796 grundlagde greven af Tovar y Blanco Hacienda Santa Teresa. I 1885 købte Gustavo Julio Vollmer Ribas Hacienda Santa Teresa, hvor den originale Ron de Venezuela er blevet produceret siden det 19.