RAMMSTEIN RUM - SAUTERNE WINE FINISH - MELLEMSØD

595,00 kr

 

"Rammstein Sauterne Cask"

Med godkendelse fra Bandet, hvad angår kvalitet og markedsføring, har det danske romfirma 1423 i Ringe lavet flere forskellige rom og whisky udgivelser. Her er det deres fælles rom, som er Jamaica, Trinidad og Guyana destilater, som er modnet på ex. bourbon og sidenhen en finish på vinfade, hvorpå der tidligere har været sød Sauterne. Rommen er mellemsød.

TypeRom
Indhold i CL70
LandGuyana, Jamaica, Trinidad.Tobago
FyldeLet Sødlig
Alkohol46 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Rammstein Rum Sauternes Cask Finish dufter af brun farin og melasse, med hints af valnødder, appelsin og honning. Smagen er frugtig, med syrlige noter af citrusfrugter som kumquats og appelsiner.

tabs-icon2 Smag

Rammstein Rum Sauternes Cask Finish dufter af brun farin og melasse, med hints af valnødder, appelsin og honning. Smagen er frugtig, med syrlige noter af citrusfrugter som kumquats og appelsiner.

Beskrivelse

Rammstein, der blev grundlagt i Østberlin i 1994, betragtes i dag som et af de mest succesrige internationale bands, der opnår 7-cifrede album- og dvd-salg. I løbet af deres 20-årige karriere blev musikerne nomineret to gange til Grammy, stod for alle større musikfestivaler og udsolgte arenaer over hele verden. Stadig med alle dets originale medlemmer skyldes Rammsteins status som et uovertruffen liveband dets unikke (at prøve at kopiere det anbefales ikke) sceneshow: en voldsom rockopera – dramatisk, spektakulær, episk i omfang og rører alle sanser; et mørkt eventyr gennemsyret af kontroverser og den altopslugende duft af rensebenzin.

Rammstein Rum Sauternes Cask Finish, der er en limited edition rom udgivet i foråret 2022.  Denne udgave har fået sin finish på sauternesfade, som er en sød delikat vin,  som er hjemmehørende i Bordeaux, men har ellers tilbragt sit liv i ex. bourbon fade. Rommen er mørk og mellemsød. Det er den engelske stil, som altid er lavet på melasse.