PATRIDOM XO - LIMITED TAWNY PORT FINISH EDITION - SØD

695,00 kr

 

"The tawny rom"

Denne "premium spirit drink" (over 20 gr. sukker pr. liter) og der må ikke stå rom på etiketten) har lagret mellem 12 - 15 år og har fået en efterlagring i Danmark.. Limited 2022 edition på 1886 flasker. Ret sød.....

TypeRom
Indhold i CL70
LandDen Dominikanske Republik
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Sød
Alkohol45 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Til at begynde med vil der være noter af frisk afklippet græs, der forvandles til noter af tørret frugt, kaffe og krydderier.

tabs-icon2 Smag

Søde røde bær, karamel, kirsebær og solbær, der skaber en langvarig sød finish

Beskrivelse

Patridom er et sammensat ord af det spanske "patrimonio" og "dominicano", der betyder dominikansk arv. Serien består af fire standardaftapninger, som er gæret, destilleret og modnet i Den Dominikanske Republik. Rommen er produceret af Alcoholes Finos Dominicanos, som dyrker deres egne sukkerrør, og sørger for, at rommen består af afgrøder udelukkende fra Den Dominikanske Republik. Alkoholer Finos Dominicanos er den største producent af alkohol i Den Dominikanske Republik, og dermed spiller virksomheden en væsentlig rolle i samfundet og sikrer arbejde til hundredvis af lokale.

Denne Patridom XO Limited Edition er baseret på kerneaftapningen Patridom XO, en premium rom lavet af frisk sukkerrørsjuice og melasse. Patridom XO er fuldt tropisk lagret på amerikanske og franske egetræsfade i Den Dominikanske Republik. Denne begrænsede udgave modtog en anden kontinental modning i tidligere Tawny Port-fade, hvilket tilføjede en sød note til rommen. Patridom XO Tawny Port Cask Finish er blevet aftappet i juli 2023 og begrænset til i alt 1961 flasker.