BUSHMILLS SINGLE MALT 10 ÅR

295,00 kr

 

"Irish Gold"

Landsbyen Bushmills, der ligger på County Antrims kuperede kyst, er hjemsted for Irlands ældste whisky destilleri. 

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandIrsk
Alkohol40 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Bushmills Single Malt Whisky 10 år gammel er tredobbelt destilleret fra 100% maltet byg og modnet i mindst 10 år i bourbon sæson tønder, der giver den sin honning, vanille og mælk chokolade aroma

tabs-icon2 Smag

Medium, meget frugtagtig, chokoladepudding.

tabs-icon3 Eftersmag

Blomster, tannisk.

Beskrivelse

Offentlige journaler strækker sig tilbage til 1608, da området fik sin licens til at destillere. Over 400 år senere produceres whisky stadig i Bushmills, takket være den erfaring og håndværk, de har ladet gå i arv fra generation til generation.

Man modner Bushmills 10 år gamle single malt i mindst 10 år på håndlavede bourbon og oloroso sherry fade.
Denne kombination af fad, gør denne 10-årige whisky blød og tilgængelig. Dens honning, vanille og chokolade noter er afbalanceret af ristet træ, moden frugt og en skarp, ren finish.

En meget fin video fra Bushmills HER

Se Bushmills hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

 

89-point— Whisky&Rom30-08-2018
“LAGRET HOVEDSAGLIGT PÅ BOURBONFADE. I DUFTEN ER DET FRUGT OG EN KRYDRET AROMA, DER MØDER EN. I SMAGEN ORAQNGESKAL, HONNING, NØDDER OG VANILJE. YDERST VELBALANCERET MED EN CREMET TEKSTUR MED EN LANG, SØDLIG EFTERSMAG.”
Område og Producent

I den lille landsby Bushmills, der ligger ved bredden af ​​floden finder du det ældste arbejdsdestilleri i Irland. Et sted hvor familie og venner har arbejdet i generationer i en lille nord irsk landsby, der i over 400 år har holdt til filosofien om, at håndlavning af små partier er vejen til at producere smukt smagende irsk whisky.

I følge Bushmills kan man ikke fremstille deres whisky hvor som helst, kun her. Deres vand, der kommer fra floden Bush, strømmer over basalt klipper, og det er disse klipper der giver den sin unikke karakter, ligesom en anden lokal attraktion - Giant's Causeway, som ligger på Nordirlands nordkyst og er omkring 40.000 6-kantede basaltsøjler. De fade der er valgt til lagring af vores whisky, er også vigtige, så vi holder fast i forbindelsen fadebyggerne i Spanien, Portugal og Amerika. Når de kommer til Bushmills-destilleriet, bliver fadene fyldt og efterladt for at modne. Det er her at deres magiske evner sørger for at give vores whisky sin dejlig fyldige, bløde, men distinkte smag.