BUSHMILLS SINGLE MALT 10 ÅR

295,00 kr

 


"Irish Gold"


Landsbyen Bushmills, der ligger på County Antrims kuperede kyst, er hjemsted for Irlands ældste whisky destilleri. 

Læs mere
TypeWhisky
cl70
Alkohol40 %
Beskrivelse

Detaljer

Offentlige journaler strækker sig tilbage til 1608, da området fik sin licens til at destillere. Over 400 år senere produceres whisky stadig i Bushmills, takket være den erfaring og håndværk, de har ladet gå i arv fra generation til generation.

I glasset

Detaljer

Man modner Bushmills 10 år gamle single malt i mindst 10 år på håndlavede bourbon og oloroso sherry fade. Denne kombination af fad, gør denne 10-årige whisky blød og tilgængelig. Dens honning, vanille og chokolade noter er afbalanceret af ristet træ, moden frugt og en skarp, ren finish.
Område og Producent

Detaljer

I følge Bushmills kan man ikke fremstille deres whisky hvor som helst, kun her. Deres vand, der kommer fra floden Bush, strømmer over basalt klipper, og det er disse klipper der giver den sin unikke karakter, ligesom en anden lokal attraktion - Giant's Causeway, som ligger på Nordirlands nordkyst og er omkring 40.000 6-kantede basaltsøjler.De fade der er valgt til lagring af vores whisky, er også vigtige, så vi holder fast i forbindelsen fadebyggerne i Spanien, Portugal og Amerika. Når de kommer til Bushmills-destilleriet, bliver fadene fyldt og efterladt for at modne. Det er her at deres magiske evner sørger for at give vores whisky sin dejlig fyldige, bløde, men distinkte smag.