DUNCAN TAYLOR SINGLE BUNNAHABHAIN 35 YEAR OLD 1979

4.400,00 kr

 

"D.C Taylor"

Bunnahabhain (udtales 'BOO-na-HAven') blev grundlagt i 1881 af William Robertson og brødrene James og William Greenlees, og er i dag en meget blød og let drikkelig Islay Malt. Det lidt besynderlige navn ”Bunnahabhain” er gælisk og betyder "mundingen af floden”. Bunnahabhain er blevet lukket og genåbnet to gange i det tyvende århundrede.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeIslay
Alkohol51 %
Beskrivelse

Denne Duncan Taylor aftapning af 35 år gammel Bunnahabhain single malt skotsk whisky er modnet i et sherryfad fra maj 1979 til juni 2014. Efter sin lange modning, blev denne Islay single malt allokeret til den ansete Duncan Taylor Single Range serie, som kun er forbeholdt de allerbedste whiskyer. Dette blev aftappet på flasker ved 51,1% alkohol, og kun i 93 flasker. Whiskyen er tappet fra fad nummer 387718.

Tag en tur med til Bunnahabhain HER - og Duncan Taylor's hjemmeside HER

Bunnahabhain hjemmeside

Område og Producent

Duncan Taylor’s ”Single Range” sortiment viderefører virksomhedens lange historie for Single Malt og Single Grain Whisky aftapninger fra nogle af Skotlands bedste destillerier. I denne serie finder man altså nogle af de fineste whiskyer indenfor Duncan Taylor’s aftapninger. Hovedparten af disse aftapninger strækker sig fra mindst 30 år og opefter, og mange af dem stammer fra destillerier der ikke længere eksisterer. Alle udgivelser er tappet fra enkeltfade og ved fuld fadstyrke, og bliver præsenteret i en smuk indpakning af læder og træ - elegant og luksuriøse, som whiskyen den indeholder.