Vigmosegaard – Æble Isvin - Eksklusivt produkt fra Danmark

350,00 kr

 

"Der er iset"

Æbleciderisvin er lavet på cideræbler fra Claus Meyers frugtplantager på Vigmosegaard på Lilleø i Smålandshavet

TypeHvidvin
Indhold i CL75
LandDansk
FyldeSød
God TilChokolade/konfekt, Dessert, Lagrede Oste, Stærke Oste
År2018
3 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Isvinen har en ekstrem rig, kompleks smag af tørret æble og honning med elegante bitre toner af cideræblerne. Den intense aroma og sødme passer godt til ostebordet, desserter eller blot som ren nydelse.

tabs-icon2 Smag

Isvinen har en ekstrem rig, kompleks smag af tørret æble og honning med elegante bitre toner af cideræblerne. Den intense aroma og sødme passer godt til ostebordet, desserter eller blot som ren nydelse.

Beskrivelse

Om Vigmosegaard
I begyndelsen af 2000’erne forelskede Claus Meyer sig i de forsømte frugtplantager på Vigmosegaard på Lilleø i Smålandshavet. Med øje for de gunstige mikroklimatiske forhold på øen, det helt særlige lysindfald og placeringen ved vandet, der betyder, at natteduggen er let salt og giver æblerne så smukke kinder, ønskede madentreprenøren at bevare og fremelske frugtplantagens potentialer. I dag er Lilleø både kendt for sin fine produktion af blommer, æbler, pærer, druer og kvæder, men også for de marmelader, eddiker, cidere, vine og brændevine, som forædles af øens frugt.

Æbleciderisvin er lavet på cideræbler fra Claus Meyers frugtplantager på Vigmosegaard på Lilleø i Smålandshavet. I plantagerne dyrkes blandt andet oprindelige franske cidersorter som Bedan, Binet Rouge, Douce Coët og Douce Moën. En mindre del af mosten fra cideræblerne fryses ind – og under den efterfølgende langsomme optøning bliver kun den mest koncentrerede most tappet fra og gæret til – måske Danmarks eneste – isvin på cideræbler. Isvinen har en ekstrem rig, kompleks smag af tørret æble og honning med elegante bitre toner af cideræblerne. Den intense aroma og sødme passer godt til ostebordet, desserter eller blot som ren nydelse.