3,6 vivino

Reserva dos Amigos - Portugal

110,00 kr
  • Køb 6 for 79.50 pr. fl. og spar 28%

 

"Stjernegal"

NORD OG VEST FOR LISSABON, FINDER VI BYENS VIN DISTRIKT, SOM TIL FOR GANSKE NYLIG, VAR KENDT SOM ESTREMADURA. DER BLIVER LAVET RIGTIG MEGET VIN HER. DISTRIKTET OG VINENE GENERELT ER MEGET UNDERVURDEREDE I DANMARK OG VI KAN BARE SIGE TIL DIG, DER MÅSKE GÅR UDENOM VINENE DERNEDEFRA. PRØV LIGE IGEN. DE ER DEJLIGE OG ENORMT GODE KØB.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandPortugisisk
OmrådeLissabon
FyldeBlød og Rund, Kraftig, Tør
God TilLagrede Oste, Rødt Kød, Stærke Oste
År2021
Alkohol13,5 %
Vivino3,6
36 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Farve som en ruby portvin. Aroma af vilde bær og moden frugt.

tabs-icon2 Smag

Vel balanceret og struktureret smag med bløde tanniner og medium fylde. Druesorter: 70% Aragonez, 20% Castelão and 10% Tinta Miúda

Beskrivelse

Vin distriktet omkring Lissabon et et langt og tynd område, som går langs atlanterhavskysten, men er skærmet af for den hårde vind af store bakker og her finde vinstokken læ og varme.
Her er en del selvstændige DOC områder (vinregulering og lovgivning).
Her findes også korkproppens hjemland og vinen her er selvfølgelig med naturlig korkprop.
Portugal er et forunderligt land med store kontraster og således også indenfor vinfremstilling. Mange af de gamle metoder findes stadig og især dette vinland, har deres helt egne druesorter, hvilket denne vin er et eksempel på.
Antonio Mendes Lopes laver vinen og da vi talte med ham, viste det sig at han kunne dansk. Han var som en af de første, pioneren til at indføre portugisisk vin til Danmark i 80érne og idag laver han forskellige vine fra 7 områder i Portugal.

Reserva dos Amigos, der betyder "Friends Reserve", blev først eksporteret internationalt og blev en succes i udlandet. I begyndelsen af ​​det nye årtusinde kom den tilbage til det portugisiske marked blev en betroet vin og spredte trøst og glæde ved det portugisiske middagsbord.

Traditionelt lavet for at beholde den primære frugt fra de lokale druesorter som 70% Aragonez, 20% Castelão og 10% Tinta Miúda. Et super godt køb til alt kød. Grillet, braisseret eller hvad du nu kommer på.

Se en video fra vingården HER

www.vidigalwines.com

Hvad anmelderne siger
price_qpr
Høj kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 20 gange mere.
top_ranked
Blandt top 10% af alle vine i regionen
Område og Producent

Vidigal Wines er et familiedrevet, mellemstort vinfirma, der producerer en stor variation af vine.
Beliggende i centrum af Portugal, i nærheden af ​​byen Leiria. Vidigal blev etableret i begyndelsen af ​​det 20. århundrede.
I løbet af det sidste århundrede havde virksomheden flere ejere. Vidigal blev erhvervet i 90'erne af den nuværende administrerende direktør, António Mendes Lopes, og gik igennem store ledelsesmæssige og teknologiske fremskridt, der gør det muligt for firmaet, i øjeblikket, at producere over 3 millioner flasker vin årligt.

Vidigal ejes af den dansk/portugisiske administrerende direktør António Mendes Lopes (60%) og af et norsk investeringsselskab (40%).
António Lopes har over 30 års erfaring inden for vinverdenen. Han grundlagde et vinimportfirma i Danmark, der importerede vine fra mange regioner i verden til Danmark, hvilket gav ham viden og ekspertise på globalt plan.
António Mendes Lopes deltager aktivt i processen med vinfremstilling sammen med sine to vigtigste ønologer: António Ventura (årets portugisiske ønolog) og Rafael Neuparth.

Med en eksportrate på 90% er Vidigal et af de største eksporterende vinvirksomheder i Portugal. Vidigal sælger i over 30 lande og kommercialiserer 40 forskellige typer vine. En præstation, som ingen andre portugisiske virksomheder nogensinde har opnået.

Med hensyn til produktion har Vidigal partnerskaber i Lissabon -området, der repræsenterer 1.112 hektar vinmarker samt i andre portugisiske vinregioner: Tagus, Douro, Alentejo, Dão, Beiras og Vinho Verde.

Størstedelen af ​​de vine, Vidigal producerer, især dem fra regionen Lissabon, stammer fra vinmarker tæt på Atlanterhavet, og som sådan har havbrisen indflydelse på de vine, man producerer. Friske vine og altid meget frugtagtig.
De vigtigste druesorter, der bruges af Vidigal, er: Touriga Nacional, Aragonez (Tinta Roriz), Castelão, Syrah og Cabernet.