3,6 vivino

Reserva dos Amigos - Portugal

110,00 kr
  • Køb 6 for 78.00 pr. fl. og spar 30%

 

"Stjernegal"

NORD OG VEST FOR LISSABON, FINDER VI BYENS VIN DISTRIKT, SOM TIL FOR GANSKE NYLIG, VAR KENDT SOM ESTREMADURA. DER BLIVER LAVET RIGTIG MEGET VIN HER. DISTRIKTET OG VINENE GENERELT ER MEGET UNDERVURDEREDE I DANMARK OG VI KAN BARE SIGE TIL DIG, DER MÅSKE GÅR UDENOM VINENE DERNEDEFRA. PRØV LIGE IGEN. DE ER DEJLIGE OG ENORMT GODE KØB.
TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandPortugisisk
OmrådeLissabon
FyldeBlød og Rund, Kraftig, Tør
God TilLagrede Oste, Rødt Kød, Stærke Oste
År2019
Alkohol13,5 %
Vivino3,6
60 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Farve som en ruby portvin. Aroma af vilde bær og moden frugt.

tabs-icon2 Smag

Vel balanceret og struktureret smag med bløde tanniner og medium fylde. Druesorter: 70% Aragonez, 20% Castelão and 10% Tinta Miúda

Beskrivelse

Vin distriktet omkring Lissabon et et langt og tynd område, som går langs atlanterhavskysten, men er skærmet af for den hårde vind af store bakker og her finde vinstokken læ og varme.
Her er en del selvstændige DOC områder (vinregulering og lovgivning).
Her findes også korkproppens hjemland og vinen her er selvfølgelig med naturlig korkprop.
Portugal er et forunderligt land med store kontraster og således også indenfor vinfremstilling. Mange af de gamle metoder findes stadig og især dette vinland, har deres helt egne druesorter, hvilket denne vin er et eksempel på.
Antonio Mendes Lopes laver vinen og da vi talte med ham, viste det sig at han kunne dansk. Han var som en af de første, pioneren til at indføre portugisisk vin til Danmark i 80érne og idag laver han forskellige vine fra 7 områder i Portugal.

Se en video fra vingården HER


www.vidigalwines.com

Hvad anmelderne siger
price_qpr
Høj kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 20 gange mere.
top_ranked
Blandt top 10% af alle vine i regionen
Område og Producent

Vidigal Wines er familiedrevet firma. Lige i midten af Portugal i byen Leiria ligger de. I 90'erne blev firmaet opkøbt af Antonio Mendez Lopez, som igennem super management og store investeringer har sat dette mellemstore vinfirma på landkortet. Antonio er dansk portugieser og var for over 30 år siden manden som fik de oversete vine fra Portugal til Danmark.