RAMMSTEIN RUM - PORT CASK FINISH - MELLEMSØD

595,00 kr

 

"Rammstein Port Cask"

Med godkendelse fra Bandet, hvad angår kvalitet og markedsføring, har det danske romfirma 1423 i Ringe lavet flere forskellige rom og whisky udgivelser. Her er det deres fælles rom, som er Jamaica og Guyana destilater, som er modnet på ex. bourbon og ex. portvinsfade. Rommen er mellemsød.

TypeRom
Indhold i CL70
LandGuyana, Jamaica
FyldeLet Sødlig
Alkohol46 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Delikate aromaer af modne røde frugter som kirsebær, blommer og brombær med et flot strejf af eg.

tabs-icon2 Smag

Frugtagtig og mild med komplekse noter af mørk chokolade, tørret tobak og eg.

Beskrivelse

Rammstein, der blev grundlagt i Østberlin i 1994, betragtes i dag som et af de mest succesrige internationale bands, der opnår 7-cifrede album- og dvd-salg. I løbet af deres 20-årige karriere blev musikerne nomineret to gange til Grammy, stod for alle større musikfestivaler og udsolgte arenaer over hele verden. Stadig med alle dets originale medlemmer skyldes Rammsteins status som et uovertruffen liveband dets unikke (at prøve at kopiere det anbefales ikke) sceneshow: en voldsom rockopera – dramatisk, spektakulær, episk i omfang og rører alle sanser; et mørkt eventyr gennemsyret af kontroverser og den altopslugende duft af rensebenzin.

Denne Rammstein-rom er en afbalanceret blanding af jamaicansk og guayansk pot still rom og coloumn still rom fra Trinidad. Guyanesiske og jamaicanske rom værdsættes af både mesterblendere og eksperter for deres tunge kroppe og dybe aromaer. Begge pot still roms stærke karakterer tæmmes af den elegante natur og deres trinidadiske modstykke. Denne begrænsede udgave på 9300 fl. har modnet på ex-Bourbon-fade i op til 12 år, og har fået en finish på ex-Portvinsfade.