RAMMSTEIN IRISH WHISKY - BOURBON CASK

575,00 kr

 

"Rammstein "the whisky"

Med godkendelse fra Bandet, hvad angår kvalitet og markedsføring, har det danske romfirma 1423 i Ringe lavet flere forskellige rom og whisky udgivelser. Rammstein Whisky er destilleret og lagret i Irland og er en blanding af tredobbelt destilleret korn og en dobbeltdestilleret malt. Lagret i 10 år på ex-bourbon-fade og færdiggjort i minimum 6 måneder på ex-sherry-fade. 

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandIrsk
FyldeBlød og Rund
Alkohol43 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Kornet og krydret aroma, der minder om ristet hvidt brød, friskrevet peberkorn og træpolish.

tabs-icon2 Smag

Sød smuldrekage med en lækker smøragtig note og strejf af vanilje, der bliver til behagelige aromaer af mørk chokolade og amarenakirsebær.

Beskrivelse

Rammstein, der blev grundlagt i Østberlin i 1994, betragtes i dag som et af de mest succesrige internationale bands, der opnår 7-cifrede album- og dvd-salg. I løbet af deres 20-årige karriere blev musikerne nomineret to gange til Grammy, stod for alle større musikfestivaler og udsolgte arenaer over hele verden. Stadig med alle dets originale medlemmer skyldes Rammsteins status som et uovertruffen liveband dets unikke (at prøve at kopiere det anbefales ikke) sceneshow: en voldsom rockopera – dramatisk, spektakulær, episk i omfang og rører alle sanser; et mørkt eventyr gennemsyret af kontroverser og den altopslugende duft af rensebenzin.

Endelig er der tilføjet en whisky til Rammsteins spiritusportefølje. Rammstein Whisky er en ti år gammel irsk whiskyblanding af tredobbelt destilleret korn og dobbeltdestilleret malt. Resultatet er en behagelig kombination af søde og krydrede aromaer.
De 43 % alkohol. er godt integrerede, hvilket gør Rammstein Whisky til en nem dram.