Botran - "Rare Blend" - Ron de Guatemala

749,00 kr

 

"The Rare Blend"

"Vi vil give verden en forsmag på den frihed, rytme og vitalitet, vi føler her. Vi dyrker, gærer og destillerer vores sukkerrør i de rige grønne marker i RetalhuleuDerefter lagrer vi vores rom i Quetzaltenangos bjerge, perfekte betingelser for at lade vores unikke, modningssystem skinne igennem. Endelig flasker vi vores rom i Mixco, nær Guatemala City, og skaber en rom, der er det sande produkt fra Guatemala". Sådan udtrykker Botran ron sig. Klart og tydeligt.

TypeRom
Indhold i CL70
LandGuatemala
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Karakteristisk Guatemala eg; noter af vanilje, nødder, milde bær og krydderier

tabs-icon2 Smag

Noter af eg og ristet træ, vanilje, nødder, lyse bær, karamel og krydrede noter

Beskrivelse

Livet ser anderledes ud på 2.300 meter over havets overflade. Casa Botran i Quetzaltenango -højlandet, hvor man modner Botran's rom ved en kølig gennemsnitstemperatur på 14˚C. Kun 5% af deres rom går til englenes andel hvert år og er derfor det perfekte sted for langsom modning i stor højde.

Denne rom er, som alt andet hos Ron Botran, 100% fra Guatemala. Sukkerrørene er høstet, presset og siden hen destilleret, modnet og aftappet hos Ron Botran i Guatemala. Fadene er håndplukkede fra Ron Botrans kældre for at tilgodese et særligt blend af rom og en exceptionel smag.
Rare Blend er, som navnet siger, et sjældent blend af rom på mellem 8 og 25 år modnet på 5 forskellige fade: Amerikanske bourbon fade, hårdt brændte amerikanske egetræsfade, sherry fade, portvinsfade og som noget helt nyt…. en finish på egetræsfade fra Guatemala.

Se Botran's hjemmeside HER - Se også en video fra Botran HER

Område og Producent

De fem spanske Botran brødre Jesus, Andres, Venancio, Felipe og Alejandro Botran, slog sig ned i Guatemala i midten af det 20. århundrede.
I mere end seks årtier har Ron Añejo Botran således produceret rom i det tropiske paradis Guatemala. Med en gennemsnitlig temperatur på 25-30 grader og et landskab præget af aktive vulkaner er der en yderst frugtbar jordbund. Ideelt til at dyrke hovedingrediensen i Botran rom: sukkerrør.
Ved at kombinere gamle europæiske traditioner (såsom Solera modningssystemet) med brugen af lokale ressourcer som det krystalklare bjergvand og sukkerrør, har Botran familien perfektioneret kunsten at producere kvalitetsrom.