THE GLENLIVET FOUNDERS RESERVE

295,00 kr

 

"The best Glen"

For virkelig at fange essensen af ​​George Smiths vision er The Glenlivet Founders Reserve blevet skabt ved hjælp af de tidskendte destillationsmetoder, som han introducerede for længe siden.

Beskrivelse

Lavet med vand fra de samme krystalklare bjergstrømme, i den samme kolde, rene luft, er The Glenlivet Founder's Reserve lige så glat og frugtagtig som whiskyen, der først løb fra de oprindelige kobberpot stills. Disse unikke lanternformede kobberstænger, designet af manden selv, er ikke de eneste vigtige værktøjer i ders destillerende arv. De traditionelle egekasser, hvor de modner whisky, giver hvert udtryk sine egne særskilte egenskaber.

I glasset
Da George Smith begyndte at destillere, havde The Glenlivet ingen alderserklæringer, og han valgte whisky fra fade af en række aldre. Vi har gentaget denne frihed med The Glenlivet Founder's Reserve, hvor vi valgte whisky fra en række traditionelle fade. Derefter sætter Master Distiller Alan Winchester sammen et udvalg af de gamle egefade og amerikanske fyldte egetræsfade for at udnytte et moderne twist til smag af udtrykket. Amerikanske førstfyldte egetræsfade, der aldrig tidligere har været brugt til at modne whisky. Selektiv anvendelse af disse fade giver en glat, cremet sødme, der blander sig harmonisk med de delikate smag og komplekse frugtagtig toner, der allerede er til stede i whisky.