THE GLENLIVET FOUNDERS RESERVE

325,00 kr

 

"The best Glen"

For virkelig at fange essensen af ​​George Smiths vision er The Glenlivet Founders Reserve blevet skabt ved hjælp af de tidskendte destillationsmetoder, som han introducerede for længe siden.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeSpeyside
Alkohol40 %
3 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Lys og gylden i farven. I duften citrus og strejf appelsin

tabs-icon2 Smag

Orange toner i smagen med appelsinskal, pærer, fersken, blomster og vanilje. Typiske frugtige stil som man ofte forbinder med The Glenlivet.

tabs-icon3 Eftersmag

Cremet i eftersmagen.

Beskrivelse

Lavet med vand fra de samme krystalklare bjergstrømme, i den samme kolde, rene luft, er The Glenlivet Founder's Reserve lige så glat og frugtagtig som whiskyen, der først løb fra de oprindelige kobberpot stills. Disse unikke lanternformede kobberstænger, designet af manden selv, er ikke de eneste vigtige værktøjer i ders destillerende arv. De traditionelle egekasser, hvor de modner whisky, giver hvert udtryk sine egne særskilte egenskaber.

Da George Smith begyndte at destillere, havde The Glenlivet ingen alderserklæringer, og han valgte whisky fra fade af en række aldre. Man har gentaget denne frihed med The Glenlivet Founder's Reserve, hvor man valgte whisky fra en række traditionelle fade. Derefter sætter Master Distiller Alan Winchester sammen, et udvalg af de gamle egefade og amerikanske fyldte egetræsfade, for at udnytte et moderne twist til smag af udtrykket. Amerikanske førstfyldte egetræsfade, der aldrig tidligere har været brugt til at modne whisky. Selektiv anvendelse af disse fade giver en glat, cremet sødme, der blander sig harmonisk med de delikate smag og komplekse frugtagtig toner, der allerede er til stede i whisky.

En video fra Glenlivet HER - og deres hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

Se en smagning og anmeldelse HER

Område og Producent

Se alt om livet på Glenlivet HER