Barbados - Plantation XO 20 Anniversario rom

460,00 kr

 

'The celebration'

 For at ære Alexandre Gabriels 20-års jubilæum som Master Blender oprettede man Plantation XO 20-års jubilæum ved hjælp af en blanding af fremtrædende ekstra gamle rums fra Barbados.

Over et årti senere er firmaet stadig meget stolte af denne rom, da den fortsætter med at modtage roser og toppræmier.

En rom fra øverste hylde.

Indhold i CL70
TypeRom
LandBarbados
Alkohol40 %
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Denne århundreder gamle "dobbelt aldrende" -proces giver en utrolig blødhed og kompleksitet. Det afslører en sofistikeret gane af chokolade, vanilje, moden banan, ristet kokosnød og et strejf af friske mangotoner.

Beskrivelse

 Falder loddet ned i skødet på dig og du har frit valg, så vælg denne livgivende væske.
En rom som kommer fra rommens fødested Barbados. Denne sublime rom er et blend af flere forskellige gamle rom fra øen.
Først er den modnet i mange år i gamle bourbon fade og siden transformeret til små franske egetræsfade, som er lagret i kældrene under Chateau de Bonbonnet i den franske Charente region.
Denne “dobbelte modningsproces” gør rommen til noget særligt, PRØV SELV….

Se Plantations hjemmeside HER

 

Område og Producent

I 1989 opdager Alexander Gabriel Maison Ferrand, et af de ældste spiritusmærker i Cognac-regionen. Husets omdømme er indiskutabelt, men salget halter. Alexandre Gabriel dykker ind i det med begejstring for detaljerne og håndværket i Cognac-produktion. 

Rejser følger lidenskab, og snart skaber Alexandre Gabriel et dedikeret distributionsnetværk af lige så lidenskabelige partnere. Han bygger videre med sine værdier og visioner for huset. 20 år senere er det meste af hans stifterteam stadig sammen. 

I 1990'erne er Alexandre Gabriel i Caribien på jagt efter de bedste rums i regionen. Plantation er født: et håndværk af rums fra tropernes store terroirer. Femten år med dedikeret romfremstilling senere, i 2012, tildeles Alexandre Årets Master Rum Blender ved Golden Rum Barrel Awards og blev kåret til Årets Distiller af The American Distilling Institute.

I dag har præsident og ejer af Maison Ferrand, Alexandre Gabriel vundet ros på tværs af kategorien og branchen. Fokus på tre store spirits, der repræsenterer lidenskab og vision for Maison Ferrand: Ferrand Grande Champagne Cognac, Artisanal Citadelle Gin og Plantation “Grands Terroirs”: autentiske spiritus, der udtrykker de individuelle terroirer, der gjorde dem.