Rio Chagres 20 års - Panama

475,00 kr

 

"Finest of Panama"

Historien om sukkerrør og rom i Panama starter med Don José Varela Blanco, en spansk indvandrer, der i 1908 byggede sukkerfabrikken San Isidro tæt på landets geografiske centrum i byen Pesé. Selvom at spiritus industrien i Panama er stor, så er det dog intet regnet for hvad betydning Panama Kanalen har for landet.

TypeRom
Indhold i CL70
LandPanama
Alkohol40 %
5 stk. På lager
Beskrivelse

Panama er kendt for at have et særdeles attaraktiv klima for rom og et særligt klima som gør rommen meget let genkendelig og det afspejler sig også i denne dejlige 20 års rom, som har fortjent mere opmærksomhed. Du får særdeles god rom til få penge.

Panama er hjemland for nogle af de smukkeste og mest harmoniske rom i disse år. Rio Chagres er ingen undtagelse – tværtimod. Rommene med dette navn løber ligeså nemt ned gennem ganen og kildrer smagsløgene på vejen, som floden af samme navn løber gennem landet og ud i det caribiske hav.

Hvis en Jaguar E-type var en rom, ville den sikkert være Rio Chagres 20 års. Perfektion til mindste detalje og personlighed i spandevis. Den diskrete duft af lysebrunt læder og ædeltræ har de endda tilfælles. Her med andre ord en rom til den kræsne aficionado, der vil have tårnhøj kvalitet og sublimt håndværk til den rigtige pris.