Greenall’s Blueberry Gin

250,00 kr
TypeGin
Indhold i CL70
LandEngland
Alkohol38 %
2 stk. På lager
Beskrivelse

Bærene håndplukkes ved at ryste enebuskens grene, som beskæres for at tilskynde til lav vækst i bredden, hvilket gør plukningen lettere. De bær, der er modne og klar, falder fra grenene, mens de ikke-modne bær forbliver i den næste høst.

Men så er det at blåbær kommer til at spille en rolle

Greenall’s Blueberry Gin rammer klokkerent en trend i tiden. Alle produkter med blåbær er nemlig utroligt populære i millennium-generationen, de 26-35-årige. Blåbær er en såkaldt superfood med et ekstremt højt indhold af antioxidanter, der styrker immunforsvaret og vores mentale evner. Greenall’s Blueberry Gin er håndtilvirket og indeholder hverken sukker eller sødemidler.
De naturligt sødmefulde blåbær infuseres i den originale Greenallʼs London Dry Gin. Resultatet er en frisk gin med en liflig duft af blomster og frugt . I smagen genkendes tydelige blåbær- og citrusnoter.
Greenall’s Blueberry Gin spiller hovedrollen i en G&T med masser af is. Top op med FeverTree Elderflower Tonic og pynt med en skive lime og nogle blåbær.

Se Greenalls hjemmeside HER - Se opskrift med Blueberry gin HER og HER

Hvad anmelderne siger

blueberry-award-1

Område og Producent

Man mærker historiens vingesus hos Englands ældste destilleri Greenall’s, der ligger i byen Warrington i det nordøstlige England. Greenall familien er et af Englands merkantile familiedynastier.
I dag er Greenall’s Storbritanniens største producent af kvalitetsgin, men vejen hertil har ikke været uden drama. I 2005 udbrændte størstedelen af bygningerne på ejendommen. Heldigvis havde man tidsnok fået slukket ilden til at redde produktionsområdet. Med en helhjertet indsats fra alle medarbejdere, lykkedes det at få de gamle ”stills” reddet og genopbygget produktionen på blot en uge.
Joanne Moore er verdens eneste kvindelige destillatør indenfor fremstilling af kvalitetsgin. Joanne arbejder efter årelange traditioner, men nyder udfordringen med at udvikle nye typer af ginbaserede produkter.