Gran Corralejo Añejo - 100 % agave Tequila

995,00 kr

 

"High class Teq"

Tequila er ikke bare det vi kender som ingrediens i en sunrise eller som en shot man bliver hurtig fuld af og måske aldrig drikker igen. Prøv tequila som er fadlagret og kommer fra en af Mexico's bedste producenter. Mage til drik skal man lede længe efter.

Indhold i CL100
LandMexico
Alkohol38 %
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Okker med glansfulde lysglimt og med en en intens aroma af træagtige noter, af chokolade, vanilje og valnød.

tabs-icon2 Smag

: Silkeblød og sødlig med en flot finish fyldt med fadagtige smagsnoter

Beskrivelse

Tequila er en mexicansk brændvin, der fremstilles af saften fra blå agave . Kernen af den modne agave, der ligner en kæmpe ananas, dampkoges i oven og presses, hvorefter den sukkerholdige saft gæres og destilleres til Tequila. Alkoholstyrken er normalt på 38-50%. Man opdeler Tequila i forskellige varianter:

  • 100% agave (lavet på den blå agave plante)
  • Mixto (min. 51% af produktet er 100% agave Tequila)
  • Mezcal (en form for Tequila)

Forskellen mellem Tequila og Mezcal ligger i, at Tequila er begrænset til Jalisco regionen, mens Mezcal laves i andre regioner i Mexico. "Gold" og "Oro".

Inden for 100% agave Tequilaer findes der tre-fire typer:

  • Blanco/Silver (ulagret Tequila, den rene agavesmag)
  • Reposado (lagret på fad, typisk whisky-fade, i mellem 3-12 måneder)
  • Añejo (lagret på fad i min. 12 måneder)
  • Extra Añejo (lagret ekstra længe på fad – de mest dyre og eksklusive Tequilaer)

Dette produkt af høj kvalitet er 100% agave tequila, der er ældet i 2 år på amerikanske egetønder. Den smag, der produceres af tiden og af det håndværk, der gik ind i at fremstille indholdet af sin majestætiske flaske, skal nydes for at være fuldt værdsat.

Se denne Tequila's fødested HER 

Område og Producent

Landet, hvor fader Hidalgo blev født, er hjemsted for Corralejo Distillery, der ligger i en smuk Hacienda opkaldt efter byen Pénjamo, Guanajuato.

Hacienda Corralejos rækkevidde strækker sig langt fra kun at være en virksomhed og strækker sig til mange dele af verden. Dens attraktioner inkluderer ikke kun tequila, men også historie, kultur og læring. Ved starten af ​​Hacienda Corralejo-turen afspejler et velkomstskilt virksomhedens menneskelige varme. Besøgende kan tilfredsstille deres nysgerrighed og spænding omkring de processer, der bruges til at lave tequila. Atmosfæren er en fornøjelse for både syn og lugt, som eksemplificeret ved fade til aldring af tequila placeret i smukke kældre og fyldt med en suggestiv og fængslende aroma, der fremkalder honning af kogt agave.

I hvert enkelt område får man en påskønnelse for ting, der er lavet i Mexico, et Mexico med sine egne skikke, der går hånd i hånd med en af ​​verdens mest populære tequilaer.

Hacienda Corralejo har gennem sin eksistens været vært for utallige begivenheder og skrevet sin egen historie. Der er noget af Mexico, der kan nydes i hvert eneste hjørne af ejendommen.

Hacienda Corralejo, bortset fra at være et tequila-produktionsanlæg, er også et socialt begivenhedscenter, hvor du kan opleve magiske øjeblikke i historien. 

nuestros-complejos