3,8 vivino

Dezzani - Piemonte - Nebbiolo/Barbera

136,50 kr
  • Køb 3 for 106.50 pr. fl. og spar 22%

 

"Barb Nebb"

Utraditionel drue blanding sammenholdt med god smag og duft gør denne vin attraktiv. Nebbiolo og Barbera druer. Hvad er mere piemontesisk??

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandItaliensk
OmrådePiemonte
FyldeFrugtig, Tør
DruerBarbera, Nebbiolo
God TilBløde Oste, Faste oste, Fugle vildt, Grillede retter, Lam, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Svamperetter
År2020
Alkohol14 %
Vivino3,8
tabs-icon1 Duft

Duft med lyse frugter, hindbær, kirsebær, grapefrugt. Frisk smag, let, elegant, frisk, frugtagtig eftersmag med kirsebærsten.

tabs-icon2 Smag

Duft med lyse frugter, hindbær, kirsebær, grapefrugt. Frisk smag, let, elegant, frisk, frugtagtig eftersmag med kirsebærsten.

Beskrivelse

Takket være de stærke relationer og samarbejder i regionen, høster Dezzani druer fra en af ​​de bedste vinmarker i Langhe og Monferrato, hvilket giver deres vine typicitet, umiskendelige essens og karakter.  Jord- og vinegenskaber, fra vinmarkerne til kælderen, garanterer en sanseoplevelse og etablerer en slags rejse gennem Langhe, Roero og Monferrato Lands .

En utrolig dejlig vin på 60 % Nebbiolo og 40 % Barbera. En kombination som er spændende og virker tit på en måde så Nebbiolo druens tanniner og strengente krop bliver nedtonet. - 

Vingårdens hjemmeside HER

Se en meget fin video fra vingården HER

Hvad anmelderne siger

MédailleDouble gold medal

Område og Producent

Vingården Dezzani blev grundlagt i 1934 i Cocconato, beliggende 491 meter over havets overflade i den berømte Riviera Monferrato. Historien om vinene er tæt knyttet til denne region med dets ideelle mikroklima, unikke karakteristika og autentiske traditioner. Den romanske, gotiske og middelalderlige arkitektur omgivet af Barbera, Albarossa, Cabernet og Syrahs rækker skaber et slående fængslende landskab.

Dezzani er et firma, der er født af en families passion for vin, og det blev en produktiv enhed, der overskred lokale grænser. Det var i 1934, da Luigi Dezzani senior grundlagde sin historiske vingård, hovedsagelig fokuseret på produktion og distribution af lokale druer.  Den succes, som vingården Dezzani oplevede i 70'erne og 80'erne, skyldes den entusiasme, som grundlæggeren overførte til sin søn Romolo. Arvingen opgraderede firmaet og arbejdede for at lade Dezzani være et af disse referencepunkter for piemontesisk ægthed og dermed blive kendt over hele Italien.  Den tredje generation repræsenteret af vinmageren Luigi Jr. fortsætter filosofien om, at hans far Romolo spreder mærket Dezzani på internationale markeder. Det har været et kvalitetsvalg rettet mod produktionen af ​​prestigefyldte vine, senere anerkendt af kunder fra hele verden. I dag ledes den historiske enhed af Rocca-familien (fem generationer i vinbranchen) og Villa Rivalta (tusindvis af hektar og hundredvis af familier samlet i kooperativer), der sammen udvikler vigtige, håndgribelige synergier gennem en fornuftig forsyningskædestyring, moderne teknologier og langvarig dedikation.