Bonpland Rum - Trinidad 21 års - Caroni Distilleri

2.200,00 kr

 


'Crazy good'


Kun 300 fl. findes der af denne rom. Hjemmehørende på Trinidad og destilleret på det nu lukkede og meget berømte destilleri Caroni. Masterblendern fra Bonbland kom forbi og fandt dette udovertrufne fad. Fragtede det til Tyskland og færdiglagrede den 21 år gamle rom i 6 måneder på gamle tyske vinfade, hvori meget ædel vin har været lagret.

Læs mere
Type Rom
cl 50
Land Trinidad.Tobago
År 1995
Alkohol 45 %
Beskrivelse

Detaljer

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... 

I glasset

Detaljer

Dejlig flot kobber farve med frugtige noter. Smagen er eksotiske frugter som ananas og banan. Eftersmagen er peber og krydderi. For kendere af rom og specielt rom der er destilleret på Caroni, er denne rom lidt forskellig fra hvad man er vant til, men det er en fantastisk rom.
Område og Producent

Detaljer

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom dra de helt kendte destillerier som det lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummeret.