Bonpland Rum - Trinidad 21 års - Caroni Distilleri

2.200,00 kr

 

'Crazy good'

Kun 300 fl. blev der lavet af denne rom. Hjemmehørende på Trinidad og destilleret på det nu lukkede og meget berømte destilleri Caroni. Masterblendern fra Bonbland kom forbi og fandt dette uovertrufne fad. Fragtede det til Tyskland og færdiglagrede den 21 år gamle rom i 6 måneder på gamle tyske vinfade, hvori meget ædel vin har været lagret.

TypeRom
Indhold i CL50
LandTrinidad.Tobago
År1995
Alkohol45 %
tabs-icon1 Duft

Dejlig flot kobber farve med frugtige noter.

tabs-icon2 Smag

Smagen er eksotiske frugter som ananas og banan.

tabs-icon3 Eftersmag

Eftersmagen er peber og krydderi. For kendere af rom og specielt rom der er destilleret på Caroni, er denne rom lidt forskellig fra hvad man er vant til, men det er en fantastisk rom.

Beskrivelse

Rommager Andreas Vallendar udvælger rom fra de bedste destillationsapperater i romverden. Tager de gamle rom med til Tyskland, hvor de slutter af med at lagre i vinfade, som som kommer fra eksklusive producenter som Bernhard Huber i Baden og Freidrich Becker i Pfalz.

Ingen sødning, ingen farvning og ikke kold filtreret. Verdensklasse.... rom

Se Bonpland hjemmeside HER

Område og Producent

Bonpland Rum – The Exclusive Single Cask Collection Denne serie af super eksklusive rom består af den uforfalskede individualitet fra de enkelte oprindelsessteder hvor rommen bliver produceret. Bonpland har rom fra de helt kendte destillerier som de nu lukkede Caroni på Trinidad, samt rom fra destillerierne Foursquare (Barbados), Worthy Park (Jamaica), Saint Lucia Destilleriet (St. Lucia), Enmore & Uitvflugt (Guyana), South Pacific (Fiji) og Mount Gay (Barbados). Bonpland og deres masterblender er meget grundige i deres udvælgelse af disse meget specielle fade fra Top-Romdestillerierne, som senere vil blive fragtet til de bedste vingårde i Tyskland, hvor man "raffinere" rommen yderligere. 6 måneder senere er rommen klar til at bilve tappet på en fornem flaske, hvor hver flaske bliver underskrevet og nummeret.