Age Verification Agree

byder velkommen

Du skal være fyldt 18 ar for at købe varer indeholdende alkohol hos wineboutique.dk

Beklager, vi tillader kun salg af alkohol til personer over 18 år.

Erhvervssalg til firmaer

Vingaver

Delikatesser Wineboutique

Wineboutique tilbyder et stort udvalg af vingaver, vores store udvalg indenfor vin, spiritus og delikatesser gør at vi kan lave den helt rigtige vingave til dig, din kunde eller medarbejder. Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænserne. Vi kan sammensætte vine fra et udvalg på ca. 1.000 forskellige vine i alle prisklasser - så om du ønsker en vingave med 2 eller 6 flasker, har vi vinen der passer i jeres budget.

Vi laver også meget gerne gavekurve, hvor vi kan bruge vores store udvalg af delikatesser til at gøre vingaven helt perfekt. Stort udvalg i chokolade, karamel, kaffe, chips, nødder og meget mere, som vi kan bruge til at lave den helt rigtige gavekurv. Om det skal laves efter smag, farve eller tema, så er det bare at give os besked.

 

Den personlige gave

Som noget helt nyt har vi lanceret et koncept, hvor man med vinegaven kan sende en personlig video hilsen med gaven. Så bliver vingaven personlig og en din kunde/medarbejder/samarbejdspartner kan huske efterfølgende. Det forgår ved følgende steps:

Step 1: Vi vælger noget vin efter jeres ønsker og budget
Step 2: Vi kommer forbi jer og optager en video af jer med en hilsen til jeres modtager. I den video giver vi jer den info I skal bruge til at kunne fortælle om vinen.
Step 3: Vi oploader videoen på youtube, via et privat link - derved kan video ikke findes via en søgning men kun ved at kende den direkte adresse.
Step 4: Vi laver et lille pinitet vedhæng til flasken med et link og en QR kode, så jeres modtaget nemt kan finde videoen frem.

Så med andre ord vi gør næsten alt arbejdet for jer, I skal bare være med til at lave en kort video.

 

Smagninger

Vi elsker at lave vinsmagninger og holder hvert år rigtige mange både i Wineboutique og ude ved vores dejlige kunder. Så kunne I også tænke jer en vinsmagning på jeres arbejdsplads eller her i Wineboutique, så tøv ikke med at tage kontakt til os. En vinsmagning kan være rigtige mange ting og det behøver ikke være snobbet, her er lidt eksempler på forskellige temaer:

De italienske vine
Pinot Nior verden rundt
Smag på Spanien
Bobler og champagne
Sydfrankrig
Portvinsmagning
Whiskysmagning
Romsmagning