3,7 vivino

Pescarpa Famiglia, Puglia, Primitivo - ANMELDERROST

99,00 kr
  • Køb 6 for 85.00 pr. fl. og spar 15%

 

'The one you like'

Efterhånden er der næsten gået inflation i de mange forskellige vine der findes på Primitivo druen. Vi er forsigtige når vi udvælger en vin fra områder, som producere rigtig meget og til yderst forskellig kvaliteter…

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeApulien
FyldeFyldig, Kraftig, Tør
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
DruerPrimitivo
År2021
Alkohol14 %
Vivino3,7
156 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Moden og fyldig frugt med masser af sollune bær, nødder og svesker i både duft og smag!

Beskrivelse

Primitivo-drue, kommer fra Puglia – hælen af Italien. Og det er her det sner! For filan, hvor smager det her godt. Pakket til randen med frugt, velsmag, sødme og balance. Og så er det en madvin, der siger sparto. Få andre steder får man, til den pris, SÅ velstyret modenhed, mørke lækre bær og fyldig frugt med masser af blommer, vanilje og friskhed i både duft og smag.

Pescarpa Primitivo er produceret af den fremadstormende vinmager Filippo Baccalaro.
Druerne kommer fra en udvalgt parcel i Salento-området 100 meter over havets overflade, på en stenet og leret skråning tæt ved kysten.
På den oprindelige Primitivo-drue, der som bekendt fejrer triumfer i Californien under Zinfandel-navnet, viser Syditalien, hvor stort et potentiale, der er for at lave vin med både finesse og frugt i støvlelandets hæl.
Få andre steder får man til den pris så velstyret moden og fyldig frugt med masser af sol lune bær, nødder og svesker i både duft og smag. 

Hvad anmelderne siger“Rødviolet farve. Intens duft af kirsebær, blomme. Mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er frugtig, ligefrem og ret blød i udtrykket. -Vin Top 10 af Anders V. Grøndahl (DK’s bedste vine til under 100 kr.) – 93 point

Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen. “…en intens og kraftig vin, der kan få en til at glemme alt om den dårlige primitivovin, der også sælges i Danmark.” 5 stjerner fra Information

“Mums – en rigtig lækker rødvin, harmonisk, med koncentreret bær, men bestemt ikke frugtmos. Ren og frisk og fyldig druesmag. Glimrende til mad. En vin, som mange vil kunne lide.” Vinavisen

 

top_listed
Optræder i Bedste vine under 100 kr. lige nu
top_rankedBlandt top 5% af alle vine i verden
★★★★★ Vinhulen
Rubinrød. Duften har blå blomme og er mørk med noter af krydderi og dyb lakrids og en anelse frugtsødme. Smagen er blød, rund og mørk med blomme, krydderi, lakrids og fint afstemt frugtsyre med saftighed og intensitet. Velafbalanceret og fast i smagen med fin tyngde og energi. Kan både drikkes til mad og uden. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen.
 
stjerne5
Pescarpa, Ortona, Primitivo, Puglia IGP, Italien, 2018,  Moden og rund rødvin med god frugt - blommer og kirsebær - bløde tanniner og en lang og god eftersmag.
Område og Producent

PESCARPA Primitivo er lavet af den unge Filippo Baccalaro på den oprindelige primitivo-drue, der som bekendt fejrer triumfer i Californien under zinfandel-navnet. Her viser Syditalien, hvor stort et potentiale, der er for at lave vin med både finesse og frugt i støvlelandets hæl.