Pescarpa Famiglia, Puglia, Primitivo - ANMELDERROST

95,00 kr
  • Køb 6 for 474 og spar 17%

'The one you like'


Efterhånden er der næsten gået inflation i de mange forskellige vine der findes på Primitivo druen. Vi er forsigtige når vi udvælger en vin fra områder, som producere rigtig meget og til yderst forskellig kvaliteter…

Læs mere
cl 75
Type Rødvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Italiensk
Fylde Fyldig, Kraftig, Tør
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
druer Primitivo
År 2017
Alkohol 13,5 %
Vivino 3,7
Beskrivelse

Detaljer

Pescarpa Primitivo er produceret af den fremadstormende vinmager Filippo Baccalaro.
Druerne kommer fra en udvalgt parcel i Salento-området 100 meter over havets overflade, på en stenet og leret skråning tæt ved kysten.
På den oprindelige Primitivo-drue, der som bekendtfejrer triumfer i Californien under Zinfandel-navnet, viser Syditalien, hvor stort et potentiale, der er for at lave vin med både finesse og frugt i støvlelandets hæl.
Få andre steder får man til den pris så velstyret moden og fyldig frugt med masser af sol lune bær, nødder og svesker i både duft og smag.
Anbefalet af vores kunde smagepanel


 

Hvad anmelderne siger

Detaljer



“Rødviolet farve. Intens duft af kirsebær, blomme. Mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er frugtig, ligefrem og ret blød i udtrykket. -Vin Top 10 af Anders V. Grøndahl (DK’s bedste vine til under 100 kr.) – 93 point

Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen. “…en intens og kraftig vin, der kan få en til at glemme alt om den dårlige primitivovin, der også sælges i Danmark.” 5 stjerner fra Information

“Mums – en rigtig lækker rødvin, harmonisk, med koncentreret bær, men bestemt ikke frugtmos. Ren og frisk og fyldig druesmag. Glimrende til mad. En vin, som mange vil kunne lide.” Vinavisen

 

I glasset

Detaljer

Moden og fyldig frugt med masser af sollune bær, nødder og svesker i både duft og smag!
Område og Producent

Detaljer

PESCARPA Primitivo er lavet af den unge Filippo Baccalaro på den oprindelige primitivo-drue, der som bekendt fejrer triumfer i Californien under zinfandel-navnet. Her viser Syditalien, hvor stort et potentiale, der er for at lave vin med både finesse og frugt i støvlelandets hæl.