3,7 vivino

Pescarpa Famiglia, Puglia, Primitivo - ANMELDERROST

95,00 kr
  • Køb 6 for 75 pr. fl. og spar 22%

 

'The one you like'

Efterhånden er der næsten gået inflation i de mange forskellige vine der findes på Primitivo druen. Vi er forsigtige når vi udvælger en vin fra områder, som producere rigtig meget og til yderst forskellig kvaliteter…

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeApulien
FyldeFyldig, Kraftig, Tør
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
DruerPrimitivo
År2017
Alkohol13,5 %
Vivino3,7
Smag

Moden og fyldig frugt med masser af sollune bær, nødder og svesker i både duft og smag!

Beskrivelse

Pescarpa Primitivo er produceret af den fremadstormende vinmager Filippo Baccalaro.
Druerne kommer fra en udvalgt parcel i Salento-området 100 meter over havets overflade, på en stenet og leret skråning tæt ved kysten.
På den oprindelige Primitivo-drue, der som bekendtfejrer triumfer i Californien under Zinfandel-navnet, viser Syditalien, hvor stort et potentiale, der er for at lave vin med både finesse og frugt i støvlelandets hæl.
Få andre steder får man til den pris så velstyret moden og fyldig frugt med masser af sol lune bær, nødder og svesker i både duft og smag.



 

Hvad anmelderne siger



“Rødviolet farve. Intens duft af kirsebær, blomme. Mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er frugtig, ligefrem og ret blød i udtrykket. -Vin Top 10 af Anders V. Grøndahl (DK’s bedste vine til under 100 kr.) – 93 point

Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen. “…en intens og kraftig vin, der kan få en til at glemme alt om den dårlige primitivovin, der også sælges i Danmark.” 5 stjerner fra Information

“Mums – en rigtig lækker rødvin, harmonisk, med koncentreret bær, men bestemt ikke frugtmos. Ren og frisk og fyldig druesmag. Glimrende til mad. En vin, som mange vil kunne lide.” Vinavisen

 

Optræder i Bedste vine under 100 kr. lige nu
Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

PESCARPA Primitivo er lavet af den unge Filippo Baccalaro på den oprindelige primitivo-drue, der som bekendt fejrer triumfer i Californien under zinfandel-navnet. Her viser Syditalien, hvor stort et potentiale, der er for at lave vin med både finesse og frugt i støvlelandets hæl.