Age Verification Agree

byder velkommen

Du skal være fyldt 18 ar for at købe varer indeholdende alkohol hos wineboutique.dk

Beklager, vi tillader kun salg af alkohol til personer over 18 år.

Handelsbetingelser

Wineboutique
CVR nr.: 17 83 03 92
Faurskovvej 21
8370 Hadsten
info@wineboutique.dk
Tlf:+45 4220 6066
Etableringsår: 2007

1. BESTILLING

På http://www.wineboutique.dk/ kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl.
Lovvalg og værneting.
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.
Alle priser på websitet er i danske kr. og inkl. 25% moms og andre afgifter, undtagen er dog priser til erhverv, som findes i særskilt menu, samt priserne i PRIVATE BRANDING. Priserne er dagspriser, og er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Leveringstid 1-3 dage i hele landet.

2. BETALING MED VISA OG KORT

På http://www.wineboutique.dk/ kan der betales med:

Dankort

Visa

Mastercard/Visa Electron

Mobilepay

3. FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Desuden gælder det at hvis du benytter din fortrydelsesret så skal du sende købet retur senest 14 dage efter du har meddelt du har fortrudt købet.
Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater, samt flasker skal være intakte. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – og hvis dette er tilfældet, vil det så blive modregnet i returbeløbet.
Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse – beskriv venligst hvorfor varen returneres. Pengene tilbageføres på det betalingskort der er benyttet ved købet. Ønskes pengene indsat på en anden konto, skriv da venligst disse bankoplysninger til os.Vi overfører kun penge elektronisk.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse :
Faurskovvej 21 | 8370 Hadsten | Telefon: +45 4220 6066| E-mail: info@wineboutique.dk | CVR: 17 83 03 92
Vi modtager ikke returpakker, som sendes pr. efterkrav.
Wineboutique returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.
Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os: mail: info@wineboutique.dk, telefon :422 06 066