- Beskrivelse
I Wineboutique har vi masser af forskellige eksklusive delikatesser. Ligefra is, fromager og smør fra Åbybro Mejeri til franske patéer og italienske småkager.
Mange af delikatesserne bruges i vores gl. dags købmandskurve, til vores mange arrangementer og selvfølgelig købes delikatesserne også enkeltvis af vores søde kunder.
Gå på opdagelse på delikatesse siden og se om der er noget vi kan friste med.
Se vores åbningstider nederst på hjemmesiden eller på vores Facebookside.
Ingredienser: Pære, rørsukker, geleringsmiddel: Frugtpektin, surhedsregulerende middel: Koncentreret lemon juice, naturlig vanille extrakt (0,01g). Fremstillet af 55g frugt pr. 100g færdigt produkt. Samlet sukkerindhold 61g pr. 100g. Kan indeholde spor af nødder og mælk. Næringsværdi pr. 100g af varen: Energi: 1058 KJ / 249 kcal Fedt 0,1g Heraf mættetede fedtsyrer 0g Kulhydrat 61g Heraf sukkerarter 60g Kostfibre 1,7g Protein 0,2g Salt 0g
- Område og Producent
Familie virksomheden har eksisteret siden 1952. Tre generationer har afløst hinanden før for at skabe og lave de bedste marmelader/syltetøj med respekt for traditionerne og den franske gastronomi.
Deres lokaler lå oprindeligt i hjertet af den største frugtplantage i Ile-de-France-regionen, få kilometer fra Paris. Man har altid været passionerede omkring de franske premiummærker, kokke og de fineste franske borde, som landet er berømt for.
Familiens ekspertise inden for frugt er resultatet af 60 års samarbejde med førende fagfolk. De har lært og forstået, hvordan man udvælger de bedste ingredienser fra de bedste jorder for at skabe exceptionelle opskrifter, der er tilpasset hver af deres partnere.
Virksomhedens grundlægger, René Walther, og hans kone Jocelyne startede med at tilberede frugterne i de omkringliggende frugtplantager. Når de var tilberedt, solgte de dem til de omkringliggende detailbutikker og markedspladser. De blev hjulpet af bådmandskonerne fra havnen i Conflans St Honorine, som i lavsæsonen stod bag kobberpanderne og tilberedte lækre marmelade, frugtpastaer og sirupper.
Frugtplantagerne er forsvundet. Prammene er blevet færre. Handlerne har ændret sig. Derfor begyndte Gérard CASSAN, deres svigersøn, at skabe specifikke opskrifter til luksushoteller og paladser.
Han blev opdraget af en bretonsk sygeplejerske, der brændte for terroiren, og hans nysgerrighed for teknologiske innovationer har fået ham til at opfinde løsninger, der imødekommer sine kunders behov og beskytter sine samarbejdspartnere.
Han var den første til at introducere små portionsglas inden for marmeladebranchen og dermed sikre sine mest krævende kunder perfekt hygiejne og produktkvalitet.
Han arbejdede sammen med de største franske kokke og førsteklasses konditorer for at udvikle særlige og originale opskrifter, tilpasset smagen hos alle disse kræsne gourmeter.
Sådan har Andresy confitures specialiseret sig i produktion af skræddersyede produkter og projekter.
I mellemtiden har erhvervslivet udviklet sig. Berømte mærker blev skabt og har fremhævet det franske terroir. Importører over hele verden begyndte at lede efter 'det franske køkken'. Virksomheden gik derefter i gang med teknologisk innovation for at imødekomme de stigende mængder, regelmæssighed, hygiejne og sikkerhedskrav fra forbrugeren.
I dag stræber hans børn, der repræsenterer tredje generation, efter ekspertise, samtidig med at de holder fast i familietraditionerne. Laure, Bruno og Julia er eftertragtede gourmeter, der er faldet i kobbergryden, da de var små!
Sammen lykkedes det dem at opnå mærket 'Living Heritage Company', der anerkender en virksomhed, der arbejder med respekt for den franske kulinariske tradition og håndværksmæssige producenter. De holder trit med den traditionelle knowhow, fordi deres struktur og produkter er mere egnede til service og produkter af høj kvalitet.
Den lille traditionelle Yvelines-fabrik eksisterer stadig.
Det har udviklet sig, innoveret og er trådt ind i det 21. århundrede, samtidig med at det har respekteret sine oprindelige værdier om kvalitet og ekspertise.
Familier, der startede med Andresy Confitures, er stadig involveret i at lave de bedste marmelade, frugttilberedninger og kompotter til de mest eksklusive franske mærker. Nye familier har sluttet sig til vores eventyr og bragt frisk luft til deres fabrik.