Age Verification Agree

byder velkommen

Du skal være fyldt 18 ar for at købe varer indeholdende alkohol hos wineboutique.dk

Beklager, vi tillader kun salg af alkohol til personer over 18 år.

Vin med egen etikette

En af vores helt store succeser har været vine med egen etikette, eller som vi kalder det i daglig tale, “PRIVATE BRANDING. Med dette koncept henvender vi os primært til virksomheder, foreninger og organisationer etc.
Virksomheder, foreninger og organisationerne skal i dag bruge ideer til, hvordan man imødekommer fremtiden, ud fra de betingelser en ændret social kompetence indeholder, og der kan private branding være en lille sten i den store mur af forskellige tiltag, disse virksomheder, foreninger og organisationer kunne tænke sig.
Idéen kan dog også bruges i forbindelse med enkeltstående begivenheder eller til gaver i forbindelse med jul eller jubilæer.
Vi har mange større virksomheder, som bruger vinen til, at vise ansigtet udadtil og det er bestemt også en mulighed for foreninger og organisationer.
Vi har restauranter & Caféer, som også benytter sig af konceptet, til eksempelvis deres husets vin, som i tilfælde af helt sin egen etikette, på den måde også bliver unik….
Stor har succesen været, for de kunder som har prøvet vine med egen etikette, og netop derfor har Wineconsult et ønske om at kunne være medspiller, hvis din virksomhed eller forening/ organisation kunne se dette som en god idé.
Det er vigtigt, hvis dette har vakt jeres interesse, at vi fra første færd får kommunikeret, hvad jeres ønsker måtte være. Hvad for nogle oplysninger og billeder der er vigtige.
Vores grafiker udformer herefter et forslag, som tilsendes som fil til en given kontaktperson med oplysning om fremtidigt kontaktnummer, som skal være gennemgående i al korrespondance, da det er meget vigtigt, at alt bliver som vi aftaler.