Julemarmelade 325 gr. - Hybengaarden - Vendsyssel - Premium product

59,00 kr

 

"The Julemarmelade"

Hybengårdens julemarmelade kan bruges alene eller som tilbehør til ost eller bare på et stykke toastbrød og en kop kaffe, mens frosten og sneen daler.

TypeDelikatesser
LandDansk
12 stk. På lager
Beskrivelse
 

Det er dansk - det er dejligt                                              HYBENGAARDEN - VENDSYSSEL          

Naturens egen velsmag
Et minimum af sukker og
vitaminfyldte råvarer.                                            Danske råvarer mest muligt.    

Hjemmelavet

Traditionsrigt håndværk i en lille,
familieejet virksomhed.


                                                                                             Det kan smages.

 

Julemarmelade med duft og smag af jul. Nyd den til æbleskiverne når der skal forkæles eller “bare” til de nybagte boller. Julemarmeladen vil også gøre lykke ved ostebuffeten.

Ingredienser:
Kirsebær (32%), sukker, æble (16%), vand, appelsin (7%), vanilje, kanel, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 609 kJ (145 kcal) - Fedt: 0,1 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,0 g - Kulhydrat: 34,6 g - heraf sukkerarter: 29,7 g - Kostfibre: 0,8 g - Protein: 0,4 g - Salt: 0,0 g
Område og Producent

Bag Hybengaarden står Annette og Henrik – og det hele startede faktisk helt tilbage i 1984, da de overtog den idylliske gård, Holtetgård i Jerslev, Vendsyssel.

Dengang var de begge to yngre landmænd, der regnede med, at skulle være svineproducenter mange år frem. Men ved lidt af en tilfældighed endte de med at plante hyben på en af deres marker – og pludselig tog det fart.

Et spring frem i tiden, og i dag bruger de al deres tid på bær og marmelade. Og man elsker det.

Fra én mark med hyben til 52 forskellige produkter og tre fuldtidsansatte

Begge uddannede landmænd, så det stod ikke ligefrem i kortene, at man skulle blive marmelademager – men sådan blev det. 

Til at starte med fremstillede de marmelade af den beskedende mængde hyben, de fik fra deres dengang éne mark. Det var egentlig kun til venner og eget forbrug, men rygtet gik, og det greb om sig. Da de så fik positive tilbagemeldinger fra både kunder og lokale butikker, besluttede de sig for at springe ud i det. 

De gamle stalde blev omdannet til marmeladeproduktion med lager, storkøkken, fryserum og alt, hvad der skal til for at drive et moderne køkken – sådan da. For Annette og Henrik foretrækker at være med igennem hele processen: Fra at høste ved håndkraft til selv at røre i gryderne og smage hver enkelte portion til. 

For det kan godt være, produktionen er moderne – men det er smagen ikke helt. De laver nemlig marmelade, som man lærte det i køkkenet som børn. 

Det er deres egen børnelærdom fra landbohusholdning, de nu bruger til at tilsmage hvert eneste glas marmelade – og det er derfor, deres marmelade smager af sol, sommer og barndom. Lige som den skal.

Man producerer på naturens præmisser – det giver den bedste smag

Selvom meget har ændret sig, siden vi i 1990 plantede deres første hyben, er der én ting, der aldrig ændrer sig: 

 Passionen for de gode råvarer, den gode smag og en ordentlig, bæredygtig produktion. 

For selvom både produktion og dyrkning af råvarer siden har fået vokseværk, er det stadig naturens egen velsmag, der driver dem

download (5)