Eksklusiv vinkøler i bæredygtige materialer

225,00 kr

 

"ØKO VINKØLER"

MaiBritt Hansen fra Hjortshøj ved Aarhus sagde sit job op i 2017 og startede firmaet Ecoinvent. Hun laver mange forskellige ting, som vi bruger i hverdagen og ens for alle produkter er, at de er bæredygtige og miljøvenlige.

Wineboutique forhandler nu hendes fantastiske vinkøler, som vi spår bliver en fantastisk gavehit. Den er en del af serie som hun kalder WE CARE.

LandDansk
3 stk. På lager
Beskrivelse

Vinkøleren er lavet af hør og isoleret med fåreuld i et tidløst og rustikt design. Med denne miljøvenlige køler til vin eller champagne forbliver de ædle dråber kolde under hele middagen. Den er også perfekt at tage med på skovturen.

Produktet indeholder unikke og praktiske detaljer. Det unikke blå håndtag sikrer, at du kan skænke op, imens at flasken sidder i vinkøleren og dermed gør det nemt at servere.

Bag på vinkøleren gemmer sig en ”lomme”, hvor man kan placere vinproppen, hvis du eksempelvis ønsker at give gæster muligheden for at dufte til proppen, eller bare vil gemme proppen til at lukke flasken senere.

Vinkøleren er lavet af naturmaterialer. Den er syet i kraftig og bæredygtig hør og isoleret med fåreuld. Fåreulden absorbere den kondens, der måtte komme. Derved undgår du at få våde hænder og grimme skjolder på bordet.
Vinkøleren har en bund af kork, som er med til at isolere og sikrer, at flasken står stabilt.

Med WE CARE about tomorrow serien fra ecoinvent får du produkter i stilrent minimalistisk design med lavt klimaaftryk.

Læs vores codex for serien WE CARE about tomorrow – her

Se Ecoinvents hjemmeside HER

Område og Producent

Nyt brand – bæredygtige produkter til hus og hjem.

Ecoinvent er et helt nyt brand på det danske marked. Maibritt udvikler bæredygtige kvalitetsprodukter med unikke detaljer og smarte løsninger på hverdagens små problemer. Hendes produkter gør en forskel i hverdagen for dig, og samtidig skånes miljøet på både den korte og den lange bane.

Hos ecoinvent finder du ikke tusindvis af produkter. Produkterne er unikke, og bliver fremstillet i mindre serier af små leverandører i Europa. På denne måde sikres en høj kvalitet, og at der ikke bliver overproduceret.

Naturmaterialer

Ecoinvent er startet med en filosofi, der siger, at vi alle kan gøre en forskel for miljøet. Alle produkter fra ecoinvent er produceret i bæredygtige naturmaterialer med respekt for natur og miljø. Maibritt bruger som minimum materialer der er Oeko-Tex 100 certificerede eller økologiske, da hun gerne vil være sikker på, at der ikke er brugt nogen skadelige stoffer under bearbejdningen og produktionen af stoffet. Og at produktionen foregår på en måde, så det ikke skader natur og miljø.
Vælger du et produkt fra ecoinvent, gør du en forskel – både for din dagligdag og for miljøet.

Inspiration fra gammel tid

Back to basics – Maibritt bruger fortrinsvis hør og uld, som er kendt helt fra gammel tid som meget slidstærke materialer, der holder, og ofte gik i arv imellem generationer. Dermed gøres op med ”køb og smid væk-kulturen”. Hør dyrkes miljøvenligt i Europa uden kunstvanding og man kan samtidig undgå lang og forurenende transport.
Der udvikles løbende nye produkter i takt med efterspørgslen.

ecoinvent-mh-280