Absurt - "Haven" - (Malurt, Ensian, Fennikel, Rosmarin)

99,00 kr

 

"Is it you Curt"

Hvor det befriende når iværksættere vender tingene om og når det lykkedes siger vi uvidende til hinanden; "Hvorfor fik jeg ikke den idé"? - Folkene bag Absurt udforsker udvikler de idéer der dukker op i hverdagen og pludselig har vi et produkt, der smager godt i mange sammenhænge.

 

TypeTonic
Indhold i CL20
LandDansk
10 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Serveringsforslag: 2 dele Absurt - 4 dele London dry gin - 8 dele danskvand

Beskrivelse

Tonic er normalt kendt som Gins bedste ven. Tilbage i gamle dage var det baseret på Cinchona bark. I dag er langt de fleste toniske stoffer baseret på kinin - det kemiske element i cinchona, der giver tonikerne deres specielle bitter note. Og det er også det element, der er effektivt mod malariaparasitten. Kinin var indtil 2. verdenskrig den eneste effektive kur mod malaria, men da myggetruslen er minimal i Europa, er tonic vokset til en fritidsdrink og en partner til gin.

 ABSURT udfordrer tonicen på sin sædvanlige måde. ABSURT kaster sig ind i bitterheden og definerer tonic som en unik drink og ikke bare en sidebemærkning. Den nordiske natur er fyldt med bitre urter og velsmagende krydderier og definerer rygraden i ABSURT tonic.

Den er ideel hvis du drikker den alene. Den fungerer perfekt som en mixer med din yndlingsspiritus - gin er fantastisk, andre spiritus som whisky og rom er også storslåede. ABSURT kan også være den magiske bitter / søde ingrediens, der får en cocktail eller en mocktail til at skille sig ud. Og ABSURT er naturligvis også den tonic, der hjælper dig med at skabe G & T med den unikke personlige twist. God fornøjelse!

Her er det så den man kalder " Haven ". En blanding af Malurt, Ensian, Fennikel, Rosmarin.  Man har fundet dem i baghaven og sat dem sammen som den pureste natursymfoni, som er med til at gøre livet lidt bedre.

Se deres hjemmeside HER - Besøg deres kaffebar. se HER - Hvad siger kunderne HER - Hvordan laves den HER

Område og Producent

Nysgerrighed dræbte katten ... men det gjorde også tonicen. I ABSURT findes tre "bitre mænd" bag hver tonic.

Grundlæggerne Morten, Peter og Jesper er venner gennem 25 år og har altid delt interesse i forskellige dråber. Denne interesse har udviklet sig gennem tiden. De plejede at springe over skolen for at hænge ud, spille og lytte til musik, lave mad, spise og drikke ...

Mad og drikkevarer har altid været en gensidig lidenskab. Og gennem forunderlige og magiske måder endte de alle med at gøre noget ved dette. Én som mikrobiolog, en som forretningsudvikler i fødevarevirksomheden og en som lærer med stor flair for kommunikation, historiefortælling og visuals. Men det tog stadig mere end 20 år at finde det hul, som ABSURT måtte udfylde. ABSURT er et resultat af venskab, eksperimenter, mod og nysgerrighed. Så måske nysgerrighed dræbte katten, men den har også gjort en unik tonic. De er stolte af at præsentere ABSURT.

unnamed