4,0 vivino

Barolo DOCG "BUON PADRE" - Viberti

295,00 kr
  • Køb 3 for 250 pr. fl. og spar 16%

 

"Good Father"

Historisk vin af Viberti-familien. Den repræsenterer essensen af ​​Barolo i sit mest klassiske og traditionelle udtryk. Født i 1923 af Cavalier Antonio Viberti blev vinen markedsført under navnet på familiens restaurant: Il Buon Padre. Udelukkende serveret på kroen. Kort efter udgangen af ​​anden verdenskrig, begyndte Antonio at sælge til kunderne og kunderne på kroen selv. 

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådePiemonte
FyldeFadpræget, Fyldig, Tør
DruerNebbiolo
God TilBløde Oste, Grillede retter, Rødt Kød, Vildt
År2015
Alkohol14 %
Vivino4,0
Duft

Det er en utrolig flot og elegant rødvin med lys rubinrød farve og en delikat og kompleks duft af tørret frugt, krydderier og vilde blomster.

Smag

Fyldig og tør frugtsmag med noter af skovbund og læder

Eftersmag

lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

 ​​Nebbiolo druer fra vinmarkerne La Volta og Bricco delle Viole. Resultatet er druer fra  8 forskellige marker, der befinder sig mellem kommunerne Barolo, Monforte d 'Alba og Verduno. Druer fra de forskellige marker høstes og vinificeres separat. De producerede vine lagres på fransk og slavisk eg i 36-40 mdr.. Stilen er kendetegnet ved en frisk surhed, der kommer fra de højeste vinmarker, yderst traditionelle aromaer og en imponerende struktur, men med bløde og elegante tanniner. Vingårdens hensigt er at undgå opfattelsen af ​​astringerende tanniner takket være brugen af ​​kontrollerede fermenteringer og ikke for langvarige macerationer.

En dejlig video fra vingården HER

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 46% mere.
 
 Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

Historien om Viberti Giovanni vingård begynder, da Cavalier Antonio Viberti køber Locanda of the Buon Padre. Året var 1923, da Antonio begyndte at producere vin i Buon Padres kælder. På det tidspunkt var Dolcetto, Barbera og Nebbiolo de 3 druer vinificeret alene af Cavaliere. I 1967 begyndte den anden søn Giovanni, assisteret af sin kone Maria, de første trin i den lille familiekælder. 

Tilstedeværelsen af ​​Maria bliver fundamental for vinkælderen og Buon Padre. En kvinde, der er direkte involveret i forberedelsen af ​​de italienske lokale madretter.

I 70'erne vokser kælderen takket være de nye lokaler, hvor de begynder den første fermentering i cementtanke. 

I slutningen af 80'erne begyndte de første mikro-vinifications af de enkelte vinmarker. I dag fortsætter Viberti Giovanni vingårdens historie med dens tredje generation, som er Claudio, den yngste søn, som er direkte involveret i vinfremstilling og driftsstyring. 

Takket være sin fortid har den i dag en produktion af 120.000 flasker om året, lavet af et ungt og motiveret personale.