- Beskrivelse
Unikt fremstillet international vin. Udelukkende vinificeret i stål er den overraskende for dens renhed og integritet. Vingårdens højde udtrykkes storslået i dens mineralitet og duft. Den bløde presning af druerne og kælderfolkenes arbejde gør stilen umiskendelig.
En dejlig vin til den der er lidt træt af fadlagret Chardonnay og så fra et lidt specielt område når vi taler hvidvine.
En dejlig video fra vingården HER
Vingårdens hjemmeside HER
- Hvad anmelderne siger
VIVINO:
En top bedømt årgang af denne vin (2018 Årgang)
Populær blandt Vivino brugere. Mere end 80 bedømmelser (2016 Årgang)
- Område og Producent
Historien om Viberti Giovanni vingård begynder, da Cavalier Antonio Viberti køber Locanda of the Buon Padre. Året var 1923, da Antonio begyndte at producere vin i Buon Padres kælder. På det tidspunkt var Dolcetto, Barbera og Nebbiolo de 3 druer vinificeret alene af Cavaliere. I 1967 begyndte den anden søn Giovanni, assisteret af sin kone Maria, de første trin i den lille familiekælder.
Tilstedeværelsen af Maria bliver fundamental for vinkælderen og Buon Padre. En kvinde, der er direkte involveret i forberedelsen af de italienske lokale madretter.
I 70'erne vokser kælderen takket være de nye lokaler, hvor de begynder den første fermentering i cementtanke.
I slutningen af 80'erne begyndte de første mikro-vinifications af de enkelte vinmarker. I dag fortsætter Viberti Giovanni vingårdens historie med dens tredje generation, som er Claudio, den yngste søn, som er direkte involveret i vinfremstilling og driftsstyring.
Takket være sin fortid har den i dag en produktion af 120.000 flasker om året, lavet af et ungt og motiveret personale.