FARY LOCHAN - EFTERÅR

595,00 kr

FARY LOCHAN DESTILLERI A/S blev etableret i 2009. De er et af verdens mindste destillerier, og de producerer kun en relativ lille mængde whisky hvert år. Til gengæld er den af allerhøjeste kvalitet, og de går ikke på kompromis! Alt er håndlavet udfra traditionelle skotske traditioner. 


Kedlerne er specialdesignet i Skotland til at give deres whisky præcis den smag, de ønsker – hver gang. Og deres smag er ganske unik, da de som de eneste i verden bruger friske brændenælder, når de ryger vores malt. 


Deres whisky kommer i fire varianter. De kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og de står 100% inde for smag, kvalitet og den gode historie.

Læs mere
TypeWhisky
Alkohol48 %
Beskrivelse

Detaljer

Fary Lochan er et dansk destilleri, bosiddende i landsbyen Farre ved Give.

"Efterårs" varianten er lagret på brugte bourbonfade, og til sidst fået et sherry finish for at gøre whiskyen rund og blød. Den indeholder 1,5 ppm brændenælderøg, som er med til at give whiskyen en anelse krydderi. Den er flasket ved 48 %.

Se en video fra Fary Lochan Her

Område og Producent

Detaljer

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie.