Mount Hermon White - Galilæa - Israel

95,00 kr

 


'Vand til vin'


Vin fra Israel er faktisk rigtigt godt og denne hvidvin, som er lavet på super gode franske druesorter er virkelig et godt eksempel på hvorfor vingården får så mange anerkendelser. Vinen er kosher, som vil sige at den er lavet efter gamle jødiske traditioner, hvor der er visse ting der ikke må komme i berøring med hinanden og samtidig overvåges vinifikationen af en Rabbit, så det hele går rigtig for sig.

Læs mere
Type Hvidvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Israel
Fylde Frisk, Fyldig, Tør
druer Sauvignon Blanc, Viognier
God Til Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
År 2015
Alkohol 13,5 %
Vivino 3,6
Beskrivelse

Detaljer

Vi skal faktisk tilbage til 1976, hvor man tilplantede den første vinmark og 7 år senere blev selve vinfirmaet grundlagt af 4 Kibbutzer og 4 Moshavim, som er kooperative, der producere eks. frugt eller andre fødevare. I 1984 kom så den første vin og den var med til at skabe opmærksomhed både i Israel, men også i hele verden.

Vingårdens hjemmeside

I glasset

Detaljer

Det er en flot hvidvin med en klar, lys farve og frugtig duft af citrusfrugter, lime, fersken og æbler. Frisk og fyldig smag af tropiske frugter samt en behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983, og som er beliggende i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine. Ved “The International Wine and Spirit Competition 2004” i London vandt Golan Heights Winery prisen som “Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin”. I “Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste israelske vineri”. Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog det prestigefulde ”Grand Trophy”. Sidst, men ikke mindst, vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde “Wine Star Award 2012” i kategorien “New World Winery of the Year”. Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort. Selvom at det er et varmt område kan man roligt kalde vinene for Cool Climate Vine, da vinmarkerne ligger i 400-1200 meters højde. Det giver en god frugt til vinene og en fin syre balance.