3,7 vivino

Mount Hermon Red - Galilæa - Golan Højderne

115,00 kr

 

'Old School'

En vin som er lavet af de 5 druesorter som laver eksempelvis en Bordeaux vin fra Medoc. Nemlig Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot og Malbec. Et enstående blend fra de højt beliggende vinmarker i golan.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandGolan
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerCab. Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Petit Verdot
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
Alkohol14 %
Vivino3,7
24 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en flot vin med en klar rød farve og delikat, frugtig duft.

tabs-icon2 Smag

Fyldig smag af hindbær, kirsebær og jordbær med et strejf af friske krydderurter

tabs-icon3 Eftersmag

Meget fin eftersmag

Beskrivelse

Vi skal faktisk tilbage til 1976, hvor man tilplantede den første vinmark og 7 år senere blev selve vinfirmaet grundlagt af 4 Kibbutzer og 4 Moshavim, som er kooperative, der producere eks. frugt eller andre fødevare. I 1984 kom så den første vin og den var med til at skabe opmærksomhed både i området, men også i hele verden. Vinene er såkaldte KOSHER og det betyder at vinifikationen skal foregå efter gamle jødiske traditioner, som feks at adskille visse ting i fremstillingen. Det hele bliver overvåget af en Rabbiner, som også attestere gyldigheden på etiketterne.

Se en fin video fra Golan Hights Winery HER

Vingårdens hjemmeside

Hvad anmelderne siger
 
top_ranked
Blandt top 10% af alle vine i verden (2016 Årgang)
Område og Producent

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983, og som er beliggende i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine. Ved “The International Wine and Spirit Competition 2004” i London vandt Golan Heights Winery prisen som “Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin”. I “Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste vineri i området”.

Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog det prestigefulde ”Grand Trophy”. Sidst, men ikke mindst, vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde “Wine Star Award 2012” i kategorien “New World Winery of the Year”. Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.