Guyana - El Dorado 21 år

750,00 kr

 

'Worlds greatest?'

 Den unikke aroma og smag, rommen fra El Dorado får, menes at stamme fra det tropiske klima som det frodige Guyana har. Navnet Guyana kommer af det Amer-indianske ”de mange søers land” og netop romproduktionen i landet, foregår langs floden Demerara og har gjort det i 30 år.

TypeRom
LandGuyana
Alkohol43 %
tabs-icon1 Duft

Fyldig tropisk frugt og krydret næse, med masser af honning og mørk sødme.

tabs-icon2 Smag

En eksplosion af forskellige nuance i munden, som holder sig i en uendelighed. En rom som virkelig er et mesterværk….

Beskrivelse

 

”En monumental modnet rom, som er en af verdens største rom oplevelser”


 theeldoradorum.com/

Område og Producent

Hjemstedet for El Dorado rommen er som skrevet Guyana, som befinder sig på den nord-østlige ”skulder” af Sydamerika. Her findes en smeltedigel af forskellige kulturer, hånd i hånd med den naturlige skønhed, fra de mange seværdigheder naturen byder på. Her er tropiske regnskove, bjerge og masser af floder, rige på flora og fauna Landets tropiske konditioner og rige aluvialle jord er perfekt for, at man kan dyrke sukkerrør og det gør, at destillationen og modningen senere giver Demerara flodens rom dens unikke karakter og kompleksitet.

Det er sådan en benævnelse The Beverage Tasting Institute of Chicago gav El Dorado 21 års Old special Reserve Designet som den er, for verdens rom connoisseurs, har rommen bedst af at blive serveret som den er, sammen med gode venner….. Den superbe farve og karakter, som denne exclusive rom har, er deres Master Blenders mesterværk. Hans specielle opskrift blender udvalgte rom, som har ligget på egetræsfade i mindst 21 år og er destilleret på Enmore wooden Coffey still, Versailles single wooden pot still og Albion Savalle still.