Camus, Ile de Ré, Double Matured i gavekrt.- Cognac

420,00 kr

'Typisk atypisk'


Måske har du aldrig prøvet denne Cognac !!! Helt usædvanligt bliver den lavet på Ile de Ré. En lille ø ud for Cognacdistriktet. Derved får den en noget anden karakter. Kan du fornemme saltvandet?…

Læs mere
cl70
TypeCognac
LandFransk
Alkohol40 %
Beskrivelse

Detaljer

Double Matured er en ny måde at lagre Cognac på.
Her lagres Cognacen først på Ile de Ré øen og får den helt unikke karakter herfra.
Efterfølgende lagres den i røde egetræsfade, der er ristet på en ny unik måde


 www.camus.fr/

Hvad anmelderne siger

Detaljer

VinAvisen – 5 stjerner (Uge 45 /2010) Klassisk, lækker og blød cognac med en ret kraftig, men også dejlig duft og en afrundet og moden smag. En cognac af virkelig kvalitet.

I glasset

Detaljer

Denne Cognac er fremstillet på druer på øen ud for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Double Matured lagres en ekstra gang på røde egetræsfade og tilføres et ekstra lag af finesse og elegance. I glasset:Double Matured Ile de Ré er gylden ravfarvet i glasset med en ekspressiv duft af ristet brød, citrus og maritime noter med mineralitet og salt. I munden fremtræder den blød og balanceret med røgede toner og lidt krydret karakter.
Område og Producent

Detaljer

Camus familien har været Cognac-producenter siden 1863. Gennem 5 generationer har hemmeligheden ved at “blande” Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac-hus. Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker, i områderne Grande Champagne og Borderies, og er således en af de vigtigste producenter i distriktet. I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc. Ikke mange producere Cognac på øen, som beboes af 18ooo mennesker. Øen er forbundet med fastlandet, via en bro på 3 km. Øen er mest kendt for sit rige fugleliv og dejlige badestrande. Nogle kan måske huske tv serien: Fangerne på fortet. Denne foregik på Øen….