CAMUS VSOP BORDERIES - I GAVEKARTON

495,00 kr

 

"C Four"

Denne limited edition cognac fremstillet 100% på Ugni Blanc druer, nøje udvalgt til denne cognac. Denne drue anvendes for dens unikke evne til at skabe cognac med intense aromaer og finesse.

De anvendte Eaux-de-vie (sprit) i denne cognac er destilleret efter hemmelige forskrifter, der er gået i arv i Camus familien siden grundlæggelsen. Under destilleringen udtrækkes alle druernes aromaer, inden spritten lageres på egetræsfade i kældre med styret fugtighed. Dette er med til at fremelske den finesse og elegance man finder i denne unikke cognac.

Camus hjemmeside HER - En dejlig video om firmaet HER

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol40 %
Duft

I glasset er cognacen smuk gylden med orange strøg. Duften byder på vanilje og orangeskal med elegante krydrede strejf og en fin sødme.

Smag

Smagen er cremet og med flot struktur, noterne fra duften går igen og suppleres af noter af mandel og egetræ.

Eftersmag

En elegant cognac med en lang og vedvarende eftersmag.

Beskrivelse

 

"C Four"

Denne limited edition cognac fremstillet 100% på Ugni Blanc druer, nøje udvalgt til denne cognac. Denne drue anvendes for dens unikke evne til at skabe cognac med intense aromaer og finesse.

De anvendte Eaux-de-vie (sprit) i denne cognac er destilleret efter hemmelige forskrifter, der er gået i arv i Camus familien siden grundlæggelsen. Under destilleringen udtrækkes alle druernes aromaer, inden spritten lageres på egetræsfade i kældre med styret fugtighed. Dette er med til at fremelske den finesse og elegance man finder i denne unikke cognac.

Camus hjemmeside HER - En dejlig video om firmaet HER

Hvad anmelderne siger
 
— I.W. & S.C. 2015
 
— San Francisco 2015
 
— FinansBureauet
 
— VinAvisen
Område og Producent

Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys. Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Efter Cognacens lagring på egetræsfadene får den en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner. Om Producenten: Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fire generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Jean-Paul Camus i spidsen, og han er nu ved, at oplære sine sønner i cognac-produktionens ædle kunst. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.