KØB NU OG AFDRAG MED 200 KR. PR. MDR - ROMFADANDEL I ET 40 LITER EX. RUBY PORTVINSFAD MED RÅ-ROM FRA JAMAICA (SØDES TIL HALVTØR OG 42% ALKOHOL) - HVER ANDEL FÅR 5 FL.

400,00 kr

 

"ROMFAD, EX. RUBY PORTVINSFAD - Halvsød 42 % - FAD No 16"

Køb eller forær en andel i dette romfad og få 5 fl. dejlig rom, som er nænsom sødet og vandet ned til 42 %. Romflasken bliver med egen etikette og rommen bliver lagret og modnet i Wineboutique's romkælder i 12 til 18 mdr. fra august/sep 2023 og frem - Hvis du elsker rom eller kender en der gør, er dette tilbud et must. - 

SE ALLE VORES ANDELE HER

I det samme du har købt en andel, laver vi dig et håndskrevet certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig i 2024 eller begyndelsen af 2025, får du 5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer. Lige til din hjemmebar.

OBS: Dette er en andel du køber på afdrag (se mere nederst)

fadandel50literexskotlanderfadmedromsomerdestilleretpjamaicaogtrinidad-32

TypeRom
LandJamaica
10 stk. På lager
Beskrivelse

Dette er en fadandel med afdrag. 200 kr. om mdr. rentefrit indtil andelen er betalt + 200 kr. i engangsbeløb til administration. Du betaler hver d. 1 i mdr. hvor du får tilsendt faktura på mail. - Her kan du betale over netbank eller Mobilepay. - Hvis du ikke betaler afdragene, vil vi skrive og ringe til dig, men reagere du ikke efter et par gange, vil andelen bortfalde uden tilbagebetaling. - Du kan altid få en oversigt på indbetalinger på info@wineboutique.dk

En fadandel indeholder:

- 5 flasker 50 cl* rom fra de berømte destillerier på Jamaica. Rommen bliver nænsom sødet og vandes fra 65% ned til 42% Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (sendes eller afhentes efter aftale)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver) - Ønsker man at have en gæst eller to med til fadejerdag, skal dette meddeles pr. mail og der betales 100 kr. ved ankomst pr. gæst. Gæsterne kan kun smage på andelsejerens fadrom, men der kan smages på diverse hylderom, kaffe, chokolader, knas etc.

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's fadkælder i åbningstiden.

*Rommen vi fylder på fadet er rå-rom fra Jamaica på 65 % alkohol.Vi fylder rommen på fadet i juli/august 2023 og lader den modne i 12 til 18 måneder. (Du kan stadig købe andel, selvom rommen er lagt på fad og der er ikke er udsolgt)

FAD

  • 40 liters fad hvorpå der før har modnet fin Ruby Portvin og det vil kunne smages når den kommes på flaske.
  • Modnings tid forventes af være 12 til 18 måneder fra påfylding i juli/august 2023. (Der kan stadig købes andele derefter. Prisen stiger 10 % hver anden måned fra 1 januar 2023)

ROM

  • Jamaicansk rå-rom på 65 % - Nænsomt formodnet i tropisk klima.
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket på Jamaica.
Område og Producent

Historisk set anses Barbados for at være roms fødested, men øen Jamaica får æren for at forfine romfremstillingsprocessen og sætte rom på kortet globalt. Ikke alene adskiller jamaicansk rom sig fra andre fremstillet i hele Caribien på grund af dens smag, men i marts afholdt Jamaica sin allerførste romfestival for at sætte ord på. Når det kommer til rom, har Jamaica strenge standarder for at lave høj kvalitet – hvis ikke den bedste – i verden, hvilket ikke kan siges om andre rom fra mange andre steder.

Jamaicansk rom, som anses for fyldig, er melasse gæret på store fade kaldet "puncheons" og destilleret i pot stills, en praksis, der går tilbage til det 17. århundrede. Fyldig rom er afhængig af naturlig, eller hvad der omtales som "vild", gæring, der giver dem en tydelig smag.

"Den berømte 'jamaicanske funk' har været populær i århundreder og oser af tropiske frugter, træ, gummi, røg, krydderier og sød karamel og melasse,

Historien om jamaicansk rom begyndte i 1749, med etableringen af Appleton Estate , selvom selve stedet dateres endnu længere, til 1665, hvor briterne tog Jamaica fra spanierne. I slutningen af ​​det 19. århundrede var der mere end 100 destillerier på Jamaica, men nu er der kun en håndfuld.

Måden rom laves på varierer betydeligt, men det starter med sukkerrør. På Jamaica laves rom med melasse, den tykke, klæbrige væske, der er tilbage, når sukkerrørsjuicen er kogt og sukkerkrystallerne fjernet. Pot-still rom er en jamaicansk specialitet – robust rom med stor smag med mere 'funk' end deres caribiske fætre, især sammenlignet med rom fra spansktalende øer.

Man bruger 10 varianter af sukkerrør, hvilket giver mere frugtagtige og smøragtige noter. Fra 10 tons sukkerrør får man et ton sukker, og deraf ca. 360 flasker.

i dag er der 6 destillerier tilbage på jamaicansk jord. De er Appleton Estate, Long Pond Estate, New Yarmouth, Hampden Estate, Worthy Park Estate og Monymusk Estate