KØB NU OG AFDRAG MED 200 KR. PR. MDR - FADANDEL I ET 64 L. EX SHERRY EGEFAD M/ RÅ-ROM FRA CARIBIEN (rommen bliver ret sød) - Hver andel får 5 fl. - Påfyldt marts 2023 - Styrke ca. 42%

400,00 kr

 

"ROMFAD Ex. OLOROSO - FAD No 13"

Køb eller forær en andel i dette romfad som er på 64 liter. Rommen bliver aftappet ved drikkevenlig alkoholstyrke og bliver ret sød. 5 fl. dejlig rom, som aftappes ved ca. 42 %, med egen etikette og som bliver lagret og modnet i Wineboutique's romkælder i 12 til 18 mdr. fra marts 2023 og frem - Hvis du elsker rom eller kender en der gør, er dette tilbud et must. SE ALLE VORES ANDELE HER

I det samme du har købt en andel, laver vi dig et håndskrevet certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig i 2025, får du 5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer. Lige til din hjemmebar.

OBS: Dette er en andel du køber på afdrag (se mere nederst)

fadandel50literexskotlanderfadmedromsomerdestilleretpjamaicaogtrinidad-32

TypeRom
9 stk. På lager
Beskrivelse

Dette er en fadandel med afdrag. 200 kr. om mdr. rentefrit indtil andelen er betalt + 200 kr. i engangsbeløb til administration. Du betaler hver d. 1 i mdr. hvor du får tilsendt faktura på mail. - Her kan du betale over netbank eller Mobilepay. - Hvis du ikke betaler afdragene, vil vi skrive og ringe til dig, men reagere du ikke efter et par gange, vil andelen bortfalde uden tilbagebetaling. - Du kan altid få en oversigt på indbetalinger på info@wineboutique.dk

En fadandel indeholder:

- 5 flasker 50 cl* rom fra forskellige destillerier i Caribien i og som er sødet med Muscovado (rørsukker fra Mauritius) Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning. 

-- Håndskrevet ejer-certifikat (afhentes eller leveres efter aftale)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver) - Ønsker man at have en gæst eller to med til fadejerdag, skal dette meddeles pr. mail og der betales 100 kr. ved ankomst pr. gæst. Gæsterne kan kun smage på andelsejerens fadrom, men der kan smages på diverse hylderom, kaffe, chokolader, knas etc.

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks. Husk at opgive at du er medlem)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's åbningstid

*Rommen vi fylder på fadet er en hvid rå-rom fra forskellige destillerier i Caribien. Vi fylder rommen på fadet primo marts 2023. Til allersidst aftapper vi til drikkevenlig styrke (ca. 42 %) - Rommen er sødet med Muscovado sukker (ca. 50 gram pr. l)

FAD

  • 64 liters egeræsfad, hvor der før har været sød sherry på.
  • Modnings tid forventes af være ca. 24 måneder fra påfylding i marts 2023. (Der kan stadig købes andele derefter hvis de ikke er udsolgte. Prisen derefter stiger 10 % hvert kvartal fra 1 juli 2023)

ROM

  • Rå-rom fra Caribien
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket i Caribien.
Område og Producent

Igennem flere år har vi givet vores kunder og romelskere muligheden for at købe en andel i et romfad og hvilken succes. derfor starter vi version 3,0 op nu.

Wineboutique's lager og butik ligger i Hadsten og her har vi holdt til i 11 år (2011) - Vi har en stor passion for rom og har mange relationer, som gør at vi kan få rå-rom hjem til vores lager og romkælder.

Lige nu har vi ca. 22 fade med rå-rom som ligger og hygger sig. Der bliver tappet tit og ofte til vores fadejere, men også til romklubber, virksomheder og foreninger.

Vi har stor hjælp fra forskellige rom-makers og specielt når der smages, duftes og aftappes kommer de til hjælp.

Spirits by Wineboutique277152916_534210454729787_1930392428727684678_n