BRECON SPECIAL RESERVE GIN - PENDERYN DIST. WALES

345,00 kr

 

"The Beast"

Brecon Gin er tidligere blevet tildelt "Best in Class" på International Wines & Spirits Competition og er bestemt en af de fineste gins i verden. Det er kvalitetsdestilleret gin med botanicals fra verdens fire hjørner, aftappet på Penderyn Distillery ved hjælp af vand fra Beacons National Park.

Klarheden og renhed af Brecon Gin hersker i de klare høje glasflasker, som også perfekt fremhæver de mange forskellige botanicals.

TypeGin
Indhold i CL70
LandWalisisk
Alkohol40 %
tabs-icon2 Smag

Traditionel enebærsmag med koriander og antydninger af krydret kanel. Den kan også tilføjes en mixer samt citrus (appelsin eller citron), hvorefter muskatnød og lakrids vil vise sig. Den karakteristiske smag går godt med tonic, is og citron på en varm sommerdag.

Beskrivelse

Brecon Gin er tildelt "Best in Class" i Worldwide Gin's 40% kategori på den internationale Wines & Spirits Competition 2011.

Dette er en fin kvalitet destilleret gin ved hjælp af botanicals fra de fire hjørner af verden og aftappet på Penderyn Distillery ved hjælp af vand fra Brecon Beacons National Park.

Den indeholder walisisk ånd, juniper bær, appelsinskal, Cassia Bark, lakridsrod, Cinammon Bark, Angelica Root, Ground Nutmeg, Coriander Frø, Citron Peel og Orris Root Powder.

Se en video HER

Husets hjemmeside HER

Område og Producent

Destillation i Wales var en tabt kunst ...'

... men i slutningen af ​​1990'erne, i en pub i en lille postindustriel walisisk dalby, drak en gruppe venner og chattede om at etablere det første whisky destilleri i Wales i over et århundrede. De drømte om at skabe en whisky, ren og dyrebar som walisisk guld.

Vennerne boede i den historiske landsby Penderyn på den sydlige spids af Brecon Beacons, valgt på grund af områdets egen forsyning af frisk naturligt vand. De havde også en unik kobber enkeltpotstill, designet af dr. David Faraday, en slægtning til den store forsker Michael Faraday fra det 19. århundrede. Penderyn Whisky blev lanceret på St David's Day 2004 i nærværelse af HRH Prince Charles.

På Penderyn producerer man egen malt malt byg spiritus, der, når den modnes, anerkendes verden over som en af ​​de fineste single malt whiskys. Størstedelen af ​​deres sprit går ind i fade til aldring i deres kældre. Resten bruges til at lave andre prisbelønnede produkter. Med investeringer, inspiration, hårdt arbejde, opmærksomhed på detaljer, den fineste byg, ekspertdistillere og de bedste amerikanske eikebourbonfade, har Penderyn Whiskey hurtigt fået et verdensomspændende ry, der vinder adskillige priser undervejs, og man har for nylig fundet nye markeder i lande som f.eks. Kina, Rusland og Australien.