PENDERYN MYTH WHISKY - WALES

399,00 kr

 

"The Myth"

Penderyn Distillery ligger i den gamle landsby Penderyn, beliggende ved foden af Brecon Beacons, hvor man har skabt et smukt, lille destilleri. Det er det eneste destilleri i Wales, og dermed indbegrebet af Walisisk whisky. 

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandWalisisk
Alkohol40 %
3 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Frisk og livlig, Myth har blandede citrusfrugter blandet med æble, pæredråber og noter af ​​tropiske frugter.

tabs-icon2 Smag

Sødmen dominerer og bevæger sig over i en forfriskende bitterhed, mens de blandede frugter fortsat dominerer smagen.

tabs-icon3 Eftersmag

Efterhånden forlader smagen dig og giver minder om en livlig og lys stil af whisky, der er let at drikke.

Beskrivelse

Penderyn Single Malt Welsh Whisky blev først lanceret på St. Davids Day, 1. marts 2004 med deltagelse af HKH Prins Charles, til enorme anerkendelse fra både anerkendte whisky eksperter og "almindelige" forbrugere.

Hos Penderyn producerer man blot én tønde whisky per dag, og når dette er færdigmodnet, er det kendt verden over, som en af de fineste malt whiskys. Langt størstedelen af deres spiritus går i tønde for lagring i deres dertil indrettet kældre.

"Myth" er en helt ny whisky i Penderyn's portefølje. Det er en 41% single malt whisky, som er færdiglagret i bourbonfade og rejuvenate wine casks. Den indledende modning af Penderyn whisky i Kentucky bourbon tønder er traditionelt kun en del af modningen - alle Penderyn whiskyer har fået yderligere modning i en række fade, ikke mindst madeirafade, som er kendetegnet ved Penderyn.

Penderyn producerer også GIN, som vi ligeledes har i sortiment. Deres whisky er kendt for at være meget frugtig, og lægger sig væk fra den tunge, røgede skotske whisky.

Se en video fra et besøg HER og en video anmeldelse af Penderyn Myth HER

Penderyn hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

2018 Whiskies Of The World Malt Non-Bourbon Cask – Gold

2018 World Whisky Masters Europe Premium – Gold

2018 San Francisco World Spirits – Silver

2017 World Whisky Masters Europe Premium – Gold

2015 World Whisky Masters Europe Premium – Gold

Se en anmeldelse HER

Område og Producent

Penderyn Distillery ligger i den gamle landsby Penderyn, beliggende ved foden af Brecon Beacons, hvor man har skabt et smukt, lille destilleri. Det er det eneste destilleri i Wales, og dermed indbegrebet af Walisisk whisky. Wales var en tabt kunst ...'

... men i slutningen af ​​1990'erne, i en pub i en lille postindustriel walisisk dalby, drak en gruppe venner og chattede om at etablere det første whisky destilleri i Wales i over et århundrede. De drømte om at skabe en whisky, ren og dyrebar som walisisk guld.

Vennerne boede i den historiske landsby Penderyn på den sydlige spids af Brecon Beacons, valgt på grund af områdets egen forsyning af frisk naturligt vand. De havde også en unik kobber enkeltpotstill, designet af dr. David Faraday, en slægtning til den store forsker Michael Faraday fra det 19. århundrede. Penderyn Whisky blev lanceret på St David's Day 2004 i nærværelse af HRH Prince Charles.

På Penderyn producerer man egen malt malt byg spiritus, der, når den modnes, anerkendes verden over som en af ​​de fineste single malt whiskys. Størstedelen af ​​deres sprit går ind i fade til aldring i deres kældre. Resten bruges til at lave andre prisbelønnede produkter. Med investeringer, inspiration, hårdt arbejde, opmærksomhed på detaljer, den fineste byg, ekspertdistillere og de bedste amerikanske bourbonfade, har Penderyn Whiskey hurtigt fået et verdensomspændende ry, der vinder adskillige priser undervejs, og man har for nylig fundet nye markeder i lande som f.eks. Kina, Rusland og Australien.