- Beskrivelse
- Område og Producent
Sabatini Gin er ikke kun et produkt af høj kvalitet, men det er også resultatet af et perfekt ægteskab mellem smag, aroma, charme og historie, som Sabatini familie, har konstrueret og bygget med passion og professionalisme. Trods alt er Sabatini Gin intet mindre end en ny episode af vigtige historiske og kulturelle bånd mellem Toscana til England.
En Gin excellence kræver mange tests, en omhyggelig kombination af varianter, valget af forskellige hjemmelavede planteekstrakter, arbejde, som Alessandro Palazzi har bidraget med og sin erfaring og hans forslag. Alessandro Palazzi, legendariske bar manager på en berømt London cocktailbar. De er ni toscanske botanicals er: Enebær, Koriander, Iris, vild fennikel, Lavendel, Oliven blade, Timian, Verbena og Salvie. Målet er at skabe en klassisk London Dry Gin, men umiskendelig duft af Toscana , og dens smukke bakkede landskaber.
Sabatini familien har dybe rødder i at producere vin og spiritus i Italien, og valgte derfor i 2015 at føje gin til deres ekspertise. Sabatini Gin har allerede høstet meget ros, da den er speciel i forhold til mange andre gins og samtidig en autentisk afspejling af de smagsnuancer som netop er kendetegnet for området Toscana.
I samarbejde med ginekspert Charles Maxwell fra Thames Destilleriet i London, er destilleringen og udvikling af Sabatini gin nemlig blevet til. De lokale tunger mener at de bedste enebær i verden kommer fra Toscana.
Derfor er basen for denne gin enormt velsmagende. Alle ingredienser er typisk Toscanske og høstet på Sabatini familiens ejendom nær Cortona.