Sabatini London Dry Gin

395,00 kr

Sabatini London Dry Gin er en af vores absolut bedste gin og til vores gin smagninger er det en af de bedst sælgende.


En gin som bliver lavet af familien Sabatini i Toscana Italien. Ikke bare god vin kommer herfra, men også gin. Familien har i generationer lavet kvalitetsgin.

Læs mere
TypeGin
cl70
LandItaliensk
Alkohol41,4 %
Beskrivelse

Detaljer

 London dry gin med botanicals fra Toscana. Enebær, koriander, irisrod, vild fennikel, lavendel, olivenblade, citronmelisse, salvie og timian. Fantastisk gin med masser af sydlandsk smag.

 Sabatinis hjemmeside HER

 

I glasset

Detaljer

Opskrift: (Sabatini Gin - Fennikel & Gents Tonic)
Område og Producent

Detaljer

Sabatini Gin er ikke kun et produkt af høj kvalitet, men det er også resultatet af et perfekt ægteskab mellem smag, aroma, charme og historie, som Sabatini familie, har konstrueret og bygget med passion og professionalisme. Trods alt er Sabatini Gin intet mindre end en ny episode af den vigtige historiske og kulturelle bånd mellem Toscana til England.En Gin excellence kræver mange tests, en omhyggelig kombination af varianter, valget af forskellige hjemmelavede planteekstrakter, arbejde, som han har bidraget med sin erfaring og hans forslag også Alessandro Palazzi, legendariske bar manager af en berømt London cocktailbar.De er ni toscanske botaniske er: Enebær, Koriander, Iris, vild fennikel, Lavendel, Oliven blade, Timian, Verbena og Salvie. Målet erat skabe en klassisk London Dry Gin, men umiskendelig duft af Toscana , og dens smukke bakkede landskaber.