RON ESCLAVO XO - Oliver & Oliver - Dominikanske Rep.

485,00 kr

 

"Slave Spirit"

Oliver & Oliver har lavet denne rom for at hylde slaverne, som "opfandt" rommen som den fattigemands drik. En vidunderlig hyldest.

TypeRom
Indhold i CL70
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol42 %
12 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

næsen er krydret og sød med noter af vanille, sukker, toffee og små noter af druer.

tabs-icon2 Smag

Smagen er fyldig og fantastisk - blød og sød med noter af karamel, vanille, honning og kanel.

tabs-icon3 Eftersmag

Esclavo XO har en lang og varig creme finish med et tip af kokos.

Beskrivelse
Esclavo XO er en meget elegant rom. Ejeren af ​​Oliver & Oliver, Pedro Ramon Lopez Oliver, har arbejdet på denne rom i et stykke tid. 
Mange test er blevet lavet, før den præcise smag blev bragt hjem i flasken.
Ron Esclavo er en serie af Solera rom fra Den Dominikanske Republik blendet af Oliver y Oliver. Ved Solera metoden bliver yngre og ældre
spiritus blendet sammen i et pyramidesystem, hvor det færdige produkt er et blend af forskellige aldre. Ron Esclavo XO er nummer tre i
Esclavo serien. Det er spansk Solera rom produceret i Den Dominikanske Republik, og blendet af rom, der er op til 23 år. Esclavo betyder slave
på spansk, og rommen er navngivet således for at hylde de mennesker, der har betalt den højeste pris for, at vi i dag kan nyde denne fantastiske
drik.
Oliver & Oliver hjemmeside HER  

Flere rom fra Den Dominikanske Rep. HER
Område og Producent

Fra Cubas oprindelse i XIX århundrede etablerede familien Oliver sig i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik, hvor den siden 1997 har produceret blandede rom under navnet Oliver & Oliver. Nu bliver rommene fra Panama og Trinidad blandet her.

Oliver & Oliver eksporterer i øjeblikket deres produkter til USA, Jomfruøerne, Mexico, Guatemala, Honduras, Peru, Chile, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland og Danmark. Virksomheden har fået ry for at producere premium rum i små nummererede og begrænsede udgaver. Kuban, Quorhum, Opthimus, Unhiq, Guantanamera og Cubanacan er nogle af dets mærker.

Esclavo serien fra det danske firma 1423. som har specialiseret, sig i rom. har også benyttet sig af Oliver & Olivers kompetancer.

Se video fra Oliver & Oliver HER

Oliver blev grundlagt på Cuba i det 19 århundrede af Juanillo Oliver. Han kom til øen i spansk militær uniform for at kæmpe i den første uafhængighedskrig. Ved slutningen af sin militærtjeneste, besluttede han at blive på Cuba og forsøge at få sig en famillie og et udkomme. Et brændende ønske om en forretning med sukker og rom.

Mellem byerne Falcon og Placetas fandt han en ejendom og i dag er det en by, som hedder Oliver, for at hædre den driftige forretningsmand. Snart havde han bygget sukkerfabrik og stills til destilleringen og så begyndte høsten af sukkerrør. Det blev snart kendt, at Oliver lavede produkter der var en del bedre en andre.

I 1895 rasede endnu en uafhængighedskrig og Oliver fabrik blev brændt ned til grunden. Familien besluttede sig herefter, at gå over og blive almindelige farmere.

Da revolutionen i 1963 tog til, valgte Oliver familien at flygte.

i 1993, da nye tider også indfandt sig på Cuba, vendte medlemmer af familien Oliver tilbage til øen. Pedro Ramon Oliver satte sig for at undersøge familiens fortid. Også gamle formler, processer og designs blev sat under lup. Det var ved disse seancer, at Pedro fandt ud af hvordan god rom kunne laves.

På Cuba var det svært at starte en forretning og derfor valgte man at etablere sig på Den Dominikanske Republik.

I dag ligger hovedkvarteret Hato Nuevo i udkanten Santa Domingo. Her ligger 6000 egefade, som er moderrom til de mange forskellige typer, der distribueres til hele verdenen.

Firmaets overordnede ønske er: At producere rom af den højeste kvalitet i verden og at alle lande i verden skal kunne smage deres rom. At blive ved med at producere rom som verdens rom affocinados vil anerkende.

pedro_ramon_lopez_oliver