RON OCUMARE AÑEJO Venezuela

495,00 kr

 

'Romolie'

Venezuela har nogle af verdens største oliereserver, men deres reservebænk består også af særdeles gode rom. Denne er en af dem. Prøv den og bliv overrasket.

TypeRom
Indhold i CL70
LandVenezuela
Alkohol40 %
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Dette venezuelanske romblend har lagret op til fire år i brugte bourbonfade af amerikansk hvideg. Aromaen har sødlige toner af vanilje samt honning og kaffe.

tabs-icon2 Smag

Smagen er mild og rund med et strejf af egetræ.

Beskrivelse

Du vil blive overrasket over hvor meget rom du rent faktisk får for pengene i denne forening af romdestillater. Nyd rommen rent, over is eller i premium cocktails.

Område og Producent

Romserien Ocumare blev lanceret i 1993 som en videreudvikling af det gamle mærke Estelar, der stadig produceres på fabrikken Complejo Industrial Licorero del Centro, på samme sted som Ocumare rommen. Ligesom selve komplekset har Ocumare været ejet af forskellige selskaber – i dag af den over hundrede år gamle virksomhed Ponche Crema, som også ejer Complejo Industrial Licorero del Centro.

Master blender Andrés Contreras taler med stor stolthed om mærket Ocumare, der med sit navn repræsenterer denne venezuelanske region og har formået at skabe sin egen identitet på hjemmemarkedet mellem store venezuelanske spillere. Serien blev introduceret med den hvide Ocumare Blanco og den fireårige Ocumare Añejo, men det er et mærke med store reserver af lagret rom, og efterhånden som den er modnet, har man udbygget den. Således kunne man i 2006 introducere Ocumare Edición Reservada, der består af et blend af rom, som har lagret i op til 12 år, og i 2015 har man haft nok modnet rom til yderligere at udbygge serien med Ocumare XO.