KØB NU OG AFDRAG MED 200 KR. PR. MDR - ROMFADANDEL I ET 40 LITER EX. PX SHERRY FAD M/ RÅ-ROM FRA TRINIDAD - 70 % ALKOHOL - SØDES NÆNSOMT OG AFTAPPES VED 42 % ALKOHOL - HVER ANDEL FÅR 5 FL.

400,00 kr

 

"ROMFAD, EX. PEDRO XIMÉNEZ SHERRY FAD - FAD No 17"

Køb eller forær en andel i dette romfad og få 5 fl. dejlig sødlig rom, aftappet ved 42% alkohol, med egen etikette og som bliver lagret og modnet i Wineboutique's romkælder i 12 til 18 mdr. fra aug/sep 2023 og frem - Hvis du elsker rom eller kender en der gør, er dette tilbud et must. - SE ALLE VORES FADANDELE HER - 

I det samme du har købt en andel, laver vi dig et håndskrevet certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig i 2024 eller begyndelsen af 2025, får du 5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer. Lige til din hjemmebar.

OBS: Dette er en andel du køber på afdrag (se mere nederst)

fadandel50literexskotlanderfadmedromsomerdestilleretpjamaicaogtrinidad-32

TypeRom
LandTrinidad.Tobago
10 stk. På lager
Beskrivelse

Dette er en fadandel med afdrag. 200 kr. om mdr. rentefrit indtil andelen er betalt + 200 kr. i engangsbeløb til administration. Du betaler hver d. 1 i mdr. hvor du får tilsendt faktura på mail. - Her kan du betale over netbank eller Mobilepay. - Hvis du ikke betaler afdragene, vil vi skrive og ringe til dig, men reagere du ikke efter et par gange, vil andelen bortfalde uden tilbagebetaling. - Du kan altid få en oversigt på indbetalinger på info@wineboutique.dk

En fadandel indeholder:

-5 flasker 50 cl* rom fra det berømte destilleri Angostura på Trinidad og som er nænsom sødet med Muscovado (rørsukker fra Mauritius) Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (afhentes eller leveres efter aftale)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver) - Ønsker man at have en gæst eller to med til fadejerdag, skal dette meddeles pr. mail og der betales 100 kr. ved ankomst pr. gæst. Gæsterne kan kun smage på andelsejerens fadrom, men der kan smages på diverse hylderom, kaffe, chokolader, knas etc. (Der har været fadejerdag, men det er muligt at få en smagsprøve fra fadet ved at komme i butikken)

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's fadkælder i åbningstiden.

*Rommen vi fylder på fadet er rå-rom fra Angostura destilleriet på Trinidad og er på 70 % alkohol. Vi fylder rommen på fadet i aug/sep 2023. Til allersidst aftapper vi til drikkevenlig styrke (ca. 42 %) - Rommen er sødet med Muscovado sukker (20-30 g. pr. l)

FAD

  • 40 liters egefad, hvor der før har været Pedro Ximénez sherry på (Pedro Ximénez er en meget sød drue til sherry) SECOND FILL
  • Modnings tid forventes af være 12 til 18 måneder fra påfylding i aug/sep 2023. (Der kan stadig købes andele derefter hvis der ikke er udsolgt. Prisen stiger 10 % hver anden måned fra 1 januar 2024)

ROM

  • Trinidad - Rå-rom fra destilleriet Angostura.
  • let brunlig rom (pga af formodningen) destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket på Trinidad.
Område og Producent

Rom i engelsk stil er for det meste lavet af melasse og ser tilbage på en lang tradition. Dens smag beskrives ofte som stærk og krydret. Rommen skylder det den lange gæringstid, dens produktion i pot stills og den lange lagring på egetræsfade. Den engelske stil bruges hovedsageligt i Barbados, Belize, British-Guyana, Jamaica, Mauritius, St. Lucia og Trinidad & tildelt Tobago.

Da rom i "the british style" er rigtig gode når de får lang fadlagring, har vi formodnet den rå-rom som kommes i vores fade her i Danmark. Trinidad er et land som laver den britisk stil og vi har valgt rom fra det skønne caribiske land.

Trinidad er en lille caribisk ø i de små Antiller og ligger tæt på den venezuelanske kystlinje. Efter opdagelsen i 1498 af Christoph Columbus forblev øen først under spansk kontrol, men passerede føringen omkring 30 gange mellem spanske, franske, britiske, hollandske og courlandske herskere. Det Forenede Kongerige gav Trinidad sin uafhængighed i 1962. Indbyggernes forskelligartede oprindelse fødte en bestemt kultur, hvor karneval er et væsentligt element. Det er også bemærkelsesværdigt, at to sprog eksisterer side om side på øen: fransk og kreolsk.

Da briterne besatte øen i 1797, bragte de også sukkerindustrien og dens biprodukt rom med sig. Så Trinidad producerer stadig rom i britisk stil (pot-still, ret tung) indtil i dag.

I dag har Trinidad kun et operationelt destilleri tilbage, Trinidad Distillers Ltd. (TDL), som blev grundlagt i 1949. Destilleriet er en del af virksomheden Angostura, som er berømt for deres aromatiske bitter, der bruges i mange cocktails.

Øen er også hjemsted for det verdensberømte Caroni-destilleri, som lukkede sine døre i 2002 efter 84 år i drift. Caroni-rommerne er kendt for deres unikke beskidte stil og er meget eftertragtede på samlermarkedet, hvilket får priserne til at stige i vejret i et par år uden ende i sigte.

Trinidad rom er kendt for sin ret komplekse smag med noter af urter, tjære, læder og brændt karamel.