FADANDEL I ET 64 LITER EX SHERRY EGEFAD MED RÅ-ROM FRA JAMAICA (CASK STRENGTH & USØDET) - version 3,0 - påfyldes fadet januar 2023

1.995,00 kr

 

"ROMFAD 31"

Køb en andel i et romfad eller giv det som verdens bedste gave til romelskeren. I det samme du har købt en andel, tilsender vi dig et certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig om godt et par år, får du tilsendt 5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer. Lige til din hjemmebar

TypeRom
LandJamaica
25 stk. På lager
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

- 5 flasker 50 cl* rom fra Jamaica og destillerierne Monymusk & New Yarmout. Rommen bliver aftappet som "CASK STRENGTH & USØDET" og er på ca. 63,5 % alkohol Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning. Pris pr. fl. ca. 400,- kr.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (afhentes eller leveres efter aftale)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver)

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's åbningstid

*Rommen vi fylder på fadet er en hvid rå-rom fra Jamaica. Vi fylder rommen på fadet 1 januar 2023.

FAD

  • 64 liters egeræsfad, hvor der før har været sød sherry på.
  • Modnings tid forventes af være ca. 24 måneder fra påfylding i januar 2023. (Der kan stadig købes andele derefter hvis de ikke er udsolgte. Prisen stiger 10 % hvert kvartal fra 1 april 2023)

ROM

  • Rå-rom fra Jamaica (High Ester - Estere er smagsgivere der udvikles under fermenteringen og kun på Jamaica kan man presse den så meget)
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket på Jamaica.
Område og Producent

Igennem et par år har vi givet vores kunder og romelskere muligheden for at købe en andel i et romfad og hvilken succes. derfor starter vi version 3,0 op nu.

Wineboutique's lager og butik ligger i Hadsten og her har vi holdt til i 11 år (2011) - Vi har en stor passion for rom og har mange relationer, som gør at vi kan få rå-rom hjem til vores lager og romkælder.

Lige nu har vi ca. 22 fade med rå-rom som ligger og hygger sig. Der bliver tappet tit og ofte til vores fadejere, men også til romklubber, virksomheder og foreninger.

Vi har stor hjælp fra forskellige rom-makers og specielt når der smages, duftes og aftappes kommer de til hjælp.

Spirits by Wineboutique277152916_534210454729787_1930392428727684678_n