FADANDEL I ET 64 L. EX SHERRY EGEFAD M/ RÅ-ROM FRA CARIBIEN (CASK STRENGTH & USØDET) - Hver andel får 5 fl. - version 3,0 - påfyldt marts 2023 - Styrke ca. 56 %

2.195,00 kr

 

 

"ROMFAD Ex. OLOROSO - FAD No 14"

Køb eller forær en andel i dette romfad. Rommen bliver aftappet som "CASK STRENGTH & USØDET". 5 fl. dejlig rom, som aftappes ved ca. 56 %, med eget navn og etikette og som bliver lagret og modnet i Wineboutique's romkælder i 12 til 18 mdr. fra Aug/sep 2023 og frem - Hvis du elsker rom eller kender en der gør, er dette tilbud et must. SE ALLE VORES ANDELE HER

I det samme du har købt en andel, laver vi dig et håndskrevet certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig i 2025, får du 5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer. Lige til din hjemmebar.

fadandel50literexskotlanderfadmedromsomerdestilleretpjamaicaogtrinidad-32

TypeRom
LandJamaica
14 stk. På lager
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

- 5 flasker 50 cl* rom fra Jamaica og destillerierne Monymusk & New Yarmout. Rommen bliver aftappet som "CASK STRENGTH & USØDET" og er på ca. 56 % alkohol Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning. 

-- Håndskrevet ejer-certifikat (afhentes eller leveres efter aftale)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen. (til andelshavere på øerne, sendes smagsprøver) - Ønsker man at have en gæst eller to med til fadejerdag, skal dette meddeles pr. mail og der betales 100 kr. ved ankomst pr. gæst. Gæsterne kan kun smage på andelsejerens fadrom, men der kan smages fuldt ud på diverse hylderom, kaffe, chokolader, knas etc.

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique. (Til webshopkunder tilbagebetales rabat på mobilepay straks. Husk at opgive at du er medlem)

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's romkælder i  åbningstiden.

*Rommen vi fylder på fadet er en hvid rå-rom fra Caribien. Vi fyldte rå rommen på fadet primo marts 2023.

FAD

  • 64 liters egeræsfad, hvor der før har været sød sherry på.
  • Modnings tid forventes af være ca. 24 måneder fra påfyldningen i marts 2023. (Der kan stadig købes andele derefter hvis de ikke er udsolgte. Prisen derefter stiger 10 % hvert kvartal fra 1 juli 2023)

ROM

  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket i Caribien.
Område og Producent

Igennem flere år har vi givet vores kunder og romelskere muligheden for at købe en andel i et romfad og hvilken succes. derfor starter vi version 3,0 op nu.

Wineboutique's lager og butik ligger i Hadsten og her har vi holdt til i 11 år (2011) - Vi har en stor passion for rom og har mange relationer, som gør at vi kan få rå-rom hjem til vores lager og romkælder.

Lige nu har vi ca. 22 fade med rå-rom som ligger og hygger sig. Der bliver tappet tit og ofte til vores fadejere, men også til romklubber, virksomheder og foreninger.

Vi har stor hjælp fra forskellige rom-makers og specielt når der smages, duftes og aftappes kommer de til hjælp.

Spirits by Wineboutique277152916_534210454729787_1930392428727684678_n